Megjelent a legújabb technológiai kézikönyv!

Agro Napló
A REPCE a gabonafélék, a kukorica és a napraforgó után a legnagyobb területen termesztett gazdasági növényünk. A repce termesztésével kapcsolatos legaktuálisabb információkat tartalmazza a Repce termesztés-technológiai kézikönyv legújabb (harmadik), átdolgozott kiadása, ahol minden tudnivaló egy helyen megtalálható.  



A repce termesztésével foglalkozó kiadvány már 3. kiadását „ünnepli”, miután az első kettő 2006-ban és 2007-ben közel 20.000 példányban, rövid időn belül elfogyott. Az azóta megjelent (alma, szőlő, napraforgó és gabona) kézikönyvek sikeres fogadtatása, a repce iránti töretlen érdeklődés, és a termesztésével kapcsolatban időközben megjelent újdonságok szükségessé tették a korábbi anyag átdolgozását, frissítését.



A repce termesztés-technológiai kézikönyv harmadik kiadása ingyenesen hozzáférhető, mivel az előállítás és a terjesztés költségeit a résztvevő vállalatok (Bayer CropScience, Dow AgroSciences, Glecore Grain, FitoHorm, Saaten-Union) közösen viselik..

 


 

 

A kiadvány elérhető szakmai rendezvényeken, egyetemeken, megyei hivataloknál (falugazdász, növényvédő állomás), mezőgazdasági termékek (vetőmag, növényvédő szer) forgalmazóinál, a költségviselő vállalatok munkatársainál, kiállításokon a médiatámogatók standjainál, illetve postai úton rendelhető (szintén ingyenesen) a 06-30-441-2471-es telefonszámon. A kézikönyv PDF változata letölthető a www.agronaplo.hu letölthető anyagok rovatában.



(A kiadvány egyik médiatámogatója az Agro Napló)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tarlórépa sárgaságvírusa (TuYV)

Tarlórépa sárgaságvírusa (TuYV)

Az elmúlt években Európa számos országában a termelők számára komoly fejtörést okozott a repceállományokban megjelenő levéltetű kártétele. A levéltetv...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?