Nagy teljesítményû gabonavetõgépet keres?

Agro Napló
A megoldás neve: KVERNELAND ACCORD DG  


 

A nagygazdaságok folyamatosan növekvő igénye a nagy területteljesítményû gabonavetőgépek iránt – adta az ötletet a KVERNELAND ACCORD DG gabonavetőgép kifejlesztésére. A termesztés-technológiától függően mind szármaradványos (mulcs), mind hagyományos szántott-előkészített talajba történő vetésre is kiválóan használható.



A 6000 literes magtartállyal és a 12 méteres munkaszélességgel a KVERNELAND ACCORD DG több, mint 12 ha/h teljesítményre is képes. Az KVERNELAND ACCORD DG vetőgép kombinációt nagyon egyszerû üzemeltetni, különösen forduláskor és közúti közlekedés alkalmával.



A nagyméretû kerekek (800/45x26.5) biztosítják a munkagépnek az alacsony talajnyomást és a biztonságos és stabil közlekedést. A magadagoló egység mechanikus, vagy elektromos hajtású is lehet különböző kiegészítő funkciókkal.



Az opcionális tételek széles választékában megtalálható a traktor hidraulika rendszerétől függetlenül mûködő saját hidraulikus rendszer, ami a ventilátort hajtja, valamint a csoroszlyasín előtt elhelyezkedő crossboard simító, amely teljesen egyedülálló ebben a kategóriában. A KVERNELAND ACCORD DG 9 és 12 méteres munkaszélességben rendelhető.



A szabadalmaztatott csoroszlyasín-emelő hidraulika rendszer mindig optimális csoroszlyanyomás beállítást garantál az üzemeltetőnek. A csoroszlyanyomás a traktorkabinból állítható vetés közben. Forduláskor a oldalsó szárnyrészeken a csoroszlyanyomás lecsökken a felesleges túlterhelés elkerülése érdekében. Az optimális csoroszlyanyomás és vetésmélység-beállítását – a szárnyrészeken elhelyezett – ballonos kerekek biztosítják.



Kérésre a KVERNELAND ACCORD DG vetőgép ISOBUS kompatibilis elektromos hajtással is szerelhető a DIN 11783-as szabványnak megfelelően.



Az új CX-Ultra tárcsás csoroszlya előnyei: 

- acél tárcsa és az önbeálló, rugalmas, mûanyag tisztítótárcsa szabadalmaztatott kombinációja, 

- a nagy átmérőjû, csipkés síktárcsa szöge, mindig optimális vetésmélységet biztosít az összes növény számára, 

- eltömődés-mentes üzemelés a csoroszlyatartó kar magas pozíciójának köszönhetően, 

- központilag, hidraulikusan állítható vetésmélység (DG 9000 és 12000).

 




Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Kverneland ekék az Agrospic Kft.-től

Kverneland ekék az Agrospic Kft.-től

A világhírű Kverneland ekék évtizedek óta bizonyítják, hogy nem véletlenül kerültek az élvonalba. Precíz kidolgozás, nagyon magas anyagminőség, kiváló...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 21. 16:03