Massey Ferguson - Väderstad nyári roadshow

Agro Napló
Idén hatodik alkalommal szervezi meg a két gyártó közös, országjáró körútját, amely július 26–29-ig, négy helyszínt felölelve várja az érdeklõdõ gazdákat. Az eddigi tapasztalatokra építve a demótúra legfõbb célkitûzése, hogy munka közben tekinthessék meg az érdeklõdõk a svéd munkagépeket illetve az MF erõgépeket gépkapcsolatban.  


A bemutatásra kerülő Massey Ferguson traktorok:



Massey Ferguson 5435

96 LE-s, 4 hengeres Common rail Perkins motorral felszerelt univerzális traktor. Ideális szántóföldi munkavégzéshez, szállításhoz illetve homlokrakodóval felszerelve állattenyésztésben. Alapfelszereltségben Power Control karral (irányváltás, főcsoportokon belüli fokozatok váltása bal kézzel) illetve Dyna-4 hajtómûvel.



Massey Ferguson 5465

132 LE-s 6 hengeres SISU motorral felszerelt traktor. Többfokozatú TLT, hosszú tengelytáv, fülkerugózás, 6 km/h-tól mûködő PowerBoost teljesítmény többlet rendszer teszi teljessé a sokoldalúságát.



Massey Ferguson 6495

198 LE-s, 6 hengeres SISU motorral felszerelt erőgép, amely 24/24 Dyna-6 hajtómûvel rendelkezik. Az AutoDrive sebességváltó vezérléssel a kezelő kiválaszthatja a motorfordulatot, amelyen a hajtómû automatikusan fel és le vált terhelés alatt. A Quadlink mellsőhíd rugózás a biztos talajkapcsolatot, a fülkerugózás a kényelmet biztosítja.



Massey Ferguson 6499

Az MF 6400-as széria vezérgépe, maximális 230 LE-vel, kivételes robosztussággal.



Massey Ferguson 8690

2009-es „Év traktora” győztese, az MF márka vezérgépe, a piac bizonyítottan egyik leggazdaságosabb fogyasztású nagytraktora. Világelsőként került bevezetésre az SCR rendszer, amellyel 16,6%-kal is csökkenthető a fogyasztás. 8,4 l-es, 6 hengeres SISU dízel motorja maximális 370 LE-vel rendelkezik. A traktor AutoGuide automata kormányzási rendszerrel is fel lesz szerelve a helyszíneken.





A Roadshow-n a Massey Ferguson traktorokkal húzott Väderstad munkagép kínálat



Carrier 650 síktárcsa

Jelenleg Magyarország legnépszerûbb rövidtárcsája.



Cultus 420 és TopDown 400 nehéz szántóföldi kultivátorok

Tarlómunkákhoz és forgatás nélküli, akár 20-30 cm-es mélységû alapmûveléshez.



NZ Aggressive kombinátor a nyári szántások elmunkálásához, magágy-készítéshez, önállóan vagy Rollex / Rexius hengerrel kapcsoltan.



Rapid A 600 S pneumatikus magágykészítő vetőgép, 6 méteres munkaszélességgel – jelenleg az egyik legnépszerûbb újgenerációs vetőgép hazánkban.



ÚJDONSÁG! Väderstad Swift 720 kultivátor tarlóhántásra, tarlóápolásra, sekély alapmûvelésre.






.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Még van elnyerhető forrás öntözésre

Még van elnyerhető forrás öntözésre

A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztését célzó pályázaton még van elnyerhető forrás – írja a nak.hu. Az egyszerűbb igénylésért ügyfélbarát...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 15. 12:02