Dupla minõség - két tulajdonság egy termékben

Agro Napló
Acélszerkezetû épületek építésénél vagy akár a mezõgazdasági gépek szerkezetének gyártásakor is nagyon fontos a felhasznált alapanyag kiváló minõségén túl a költséghatékony, gyors, mégis szakszerû kivitelezés és megmunkálhatóság.  

A Ruukki kettős minőségû zártszelvénye a fent támasztott követelményeknek tökéletesen megfelel: pénzt takarít meg, óvja a környezetet és új dimenziókat nyújt az acélszerkezet-tervezésnél.

 


 

 

Az új zártszelvény két különböző acéltípust egyesít magában, egyszerre nagy szilárdságú és kiválóan megmunkálható. A Ruukki kettős minőségû zártszelvénye nagy fesztávolságú, könnyebb szerkezetek építésére is használható, amely szabad kezet ad a tervezőknek.



A zártszelvény fejlesztésének előnyei a Ruukki egyesített gyártási folyamataiból erednek, amelyek az acélgyártástól a megmunkálásig tartanak. A termék tulajdonságait a különböző szintû gyártási folyamatok kapcsolódó eredményei jellemzik, amelyben a magas minőségû acél és gyártási folyamatokat egyesítik. A januárban Magyarországon is bevezetett termék nem csak anyagát, tartósságát tekintve kiemelkedő az acéltípusok közül, de alkalmazásával akár 18%-os súlymegtakarítás is elérhető.

 


 

 

Azoknál az épületeknél, ahol nagy szilárdságra van szükség, a dupla minőségû zártszelvények használhatóak vázszerkezetként. A zártszelvények azonban nem csak épületek esetében használhatóak fel. Minősége például hidaknál vagy torony szerkezeteknél, gépek vázánál és teherhordó szerkezeteknél, valamint a szállítási eszközöknél és mezőgazdasági gépeknél is bizonyított már. Magyarországon a Helti már használja a nagy szilárdságú Optim 500 zártszelvényt, a Framest pedig a dupla minőségû S420MH/S355J2H zártszelvényt teszteli hamarosan, a nemzetközi példák alapján várhatóan kiváló eredménnyel. A gazdaságosabb szerkezeti és berendezési tárgyak előállításán kívül a könnyû, többféle előnnyel rendelkező acél a szállítási és raktározási költségek csökkentését is eredményezi.





További információ:

www.ruukki.hu  

E-mail: metals.hungary@ruukki.com  

Tel.: +36-23/814-707


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!