TECHAGRO 2012

Agro Napló
Izgalmas szakmai újdonságokkal várja a látogatókat Brnóban

Fókuszban az energia-önellátás a biomassza hasznosításával



A brnói mezőgazdasági gépkiállításon technológiák, gépek, alkatrészek és haszonállatok töltik meg az összes kiállítási csarnokot, valamint a szabadterületeket is.



A 12. alkalommal megrendezésre kerülő TECHAGRO (mezőgazdasági gépek és berendezések szakvására), a SILVA REGINA (erdészeti és vadászati vásár) és az ANIMAL VETEX (állategészségügyi és állattenyésztési vásár) alkotta vásárhármast egészíti ki a mezőgazdaság és az erdőgazdálkodás megújuló energiaforrásainak szakvására, a BIOMASSZA. Az előző rendezvényen, 2010-ben 23 országból 705 kiállító mutatkozott be a 40 országot képviselő több mint 105 000 látogató előtt.





A legérdekesebb…



A szakvásárok keretében gazdag szakmai kísérőprogram várja a kiállítókat és a látogatókat. Ilyen pl. egy aktuális téma: az energia-önellátás a biomassza hasznosításával.



Magyar kiállítók Brnóban



Idén a Magyar Külgazdasági Hivatal (HITA) és a MEGOSZ szervezésében több mint 300 m2-en vesznek részt magyar cégek a TECHAGRO-n. A magyar standon idén a Farmgép, az IKR, a Linamar, az OMIKRON, az Optigép és a Vogel-NOOT jelenik meg. A HITA-standon résztvevőkön kívül még a Michelin és az A&Alex Kereskedelmi Bt. vesznek részt a brnói kiállításon.



A TECHAGRO, az ANIMAL VETEX, a SILVA REGINA és a BIOMASSZA komplex bemutatkozást nyújt a mezőgazdasági és erdőgazdálkodási gépek és berendezések terén a mezőgazdaság és erdőgazdálkodás minden szakterülete számára.



További információ:

magyar nyelven: www.bdexpo.hu/techagro  

angol nyelven: www.techagro.cz  




Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Biztos siker a szegedi takarmánycirkokkal

Biztos siker a szegedi takarmánycirkokkal

A cirokfélék forró égövi származásukból adódóan kiváló szárazságtűréssel rendelkeznek. Nagy, szerteágazó és mélyre hatoló gyökérzetükkel a talaj mélye...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!