Multiva kombinátorok – a magágykészítés mesterei
az AGROmashEXPO/AgrárgépShow-n

Agro Napló
Látogasson meg bennünket
az AGROmashEXPO/Agrárgépshow kiállításon, a „C” pavilon C/12/D standján, és ismerje meg frissített modelljeinket! A magágykészítők mellett rövidtárcsával, és egy meglepetéssel is készülünk. 

A Multivánál meggyőződésünk, hogy a magágykészítés elsődleges feladata a csírázás és a növények korai fejlődésének elősegítése. Az egyenletes magágy nagyon fontos, mert így érhető el a magok megfelelő talajközegbe való kerülése. Ezt erős kapákkal lehet biztosítani, amelyek a beállított munkamélységet tökéletesen tartják. Szintén lényeges, hogy a magot kellő mélységű finom talaj takarja, így megelőzve a túlzott kipárolgást, és biztosítva a jó talaj-vetőmag kapcsolatot, ami kellő nedvességet biztosít a csírázáshoz. A talaj felszínét durvább szemcsék kell, hogy takarják, hogy a vetést követő nagy mennyiségű csapadék esetén az eliszaposodás megelőzhető legyen. A Multiva kombinátorokat ezen célok figyelembe vételével tervezzük és gyártjuk.

Optima T – erős és hatékony kombinátor minden gazdaság számára, ahol fontos a jó és egyenletes magágy. Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T
változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a megfelelő kapatávolsággal igen egyenletes magágyat biztosítanak.

ÚJ! TopLine Cross – a nehéz talajok kiváló munkagépe szántás vagy más elsődleges talajmegmunkálás után. A TopLine Cross új szintre emeli a magágykészítés hatékonyságát. Rendkívül merev és erős kerete a 8 kapasorral és olyan felszerelésekkel, mint a középső simító, a legnehezebb talajokon is hatékony egy menetes talajmegmunkálást tesz lehetővé. A Multiva TerraSuper
kapákkal és sűrű kapaeloszlással a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.

ÚJ! TopLine Super XL – Többcélú kombinátor minden körülményhez. Közvetlenül a tarlóban, sekély művelési mód esetén és szántott talajhoz is kiváló. Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló.
A TopLine Super a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.      


TopLine Super XL

       

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!