Bioenergia Világ kiállítás 2014 márciusában - Bioenergia Világ (x)

Agro Napló
Új üzleti lehetőségek után kutat a megújuló energiák piacán? Bővíteni szeretné partneri hálózatát? Vagy olyan technológia, szolgáltatás birtokában van, amelyet szakembereknek kíván bemutatni? A 2007-2014 közötti időszakban az ÚMVP keretében a magyar állam támogatni kívánja a megújuló energia felhasználását növelő beruházásokat, kiemelten (többek között) a biomassza kazánok felhasználását, mondta V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár.

2014. március 12-13-án immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a bioenergia szakma legkompetensebb rendezvénye, a RENEXPO® Central Europe, amely egyedülálló módon kiemelten magas nemzetközi és szakmai támogatottságot élvez évről évre.

A RENEXPO® alkiállítása:

A kiállítás mellett több magas színvonalú szakmai program is zajlik, amelyek közül kiemelnénk az 5. Nemzetközi Biogáz Konferencia és a 2. Biomassza fűtéstechnika workshop.

A RENEXPO® kiváló lehetőséget kínál új partnerek szerzésére, vagy a meglévő kapcsolatok ápolására, fenntartására. Továbbá lehetőséget nyújt a szakmai közönség felé való koncentrált bemutatkozásra stand és/vagy előadások formájában. A kiállítás két napja alatt közel 2500 szakmai látogató várható.

Még nem késett le semmiről! Foglalja le standhelyet a kiállításra 2013. november 15-ig és megajándékozzuk egy RENEXPO® hírlevél hirdetéssel, amelyet a 15.000 címre küldünk ki.

Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat.

Az ajándék hirdetésért kérjük az ajánlatkéréskor adja meg a AGRO NAPLÓ jelszót.

Az Ön profiljába inkább egy szakmai programon való megjelenés illeszkedne? Tekintse meg szponzori csomagjainkat és válassza ki az Önök cégéhez leginkább illeszkedőt!

Ha Ön is megjelenne Közép-Európa energetikai szakvásárán kiállítóként, szponzorként, vagy előadóként, kérjük mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk szíves rendelkezésére!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?