Kiváló minőség, széles választék - saját raktárból!

Agro Napló
Cégünk, a DMKER Kft. a Bobcat, Doosan és SAME munkagépek hazai képviselete


A gépértékesítés és szervizkiszolgálás mellett nagy hangsúlyt fektetünk az alkatrészellátásra. Ennek megfelelően az általunk forgalmazott gépekhez készleten tartunk minden olyan alkatrészt, amelyre valószínűsíthetően szükség lehet.

A forgalmazott géptípusokhoz saját raktárról tudunk alkatrészt biztosítani, azonnali kiszolgálással. Célunk, hogy ügyfeleink gépei a legkevesebb idő alatt ismételten munkába tudjanak állni! Szűrők, szűrőszettek, kenőanyagok, ékszíjak, feszítők, csapszegek, perselyek, gumiabroncsok és elektromos alkatrészek széles választéka az, amit feltétlen biztosítani tudunk ügyfeleink számára a legrövidebb idő alatt. Széles választékú raktárkészletünk kialakításakor külön szempont volt a gyorsaság és a minőség! Kiváló minőségű gyári alkatrészek mellett széles palettán elérhetőek nálunk a megbízható minőségű utángyártott termékek is.

- Ha egy szükséges alkatrész nem található meg a raktári készletünkben, rövid időn belül a központi raktárból rendelünk.

- Ügyfeleink számára személyes ügyfélszolgálaton, ill. futárszolgálaton keresztül is tudunk alkatrészt biztosítani.

- Az igényeket kiszolgálva, nálunk szinte minden típusú munkagéphez tudunk alkatrészt biztosítani, így egy helyen kell csak megrendelni a kívánt alkatrészeket. Bármilyen munkagéphez alkatrészt rövid időn belül beszerzünk Önnek, ezzel is időt és pénzt megtakarítva cégének. Az általános alkatrészek mellett kedvező áron tudunk biztosítani akár speciális alkatrészeket is.

- Amennyiben problémája merül fel a munkagépével kapcsolatban, nyugodtan fordulhat felénk bizalommal!

H-2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 22.

Tel.: +36-1/257-6261, fax: +31-1/256-5545

info@dmker.hu

www.dmker.hu


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!