Ne feledje! 12-én tartják az állatjóléti felelősök képzését

Agro Napló
Megtartja október 12-én a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az állatjóléti felelősök számára meghirdetett képzést – hívja fel a figyelmet a Baromfi Termék Tanács (BTT).

Több megkeresés érkezett a Baromfi Termék Tanácshoz (BTT) az október 12-én 10:00 órától megrendelésre kerülő állatjóléti felelős képzéssel kapcsolatban. A terméktanács tájékoztatja az ágazat szereplőit, hogy a képzést a meghirdetett helyszínen és időpontban megtartják. Ha valaki a BTT korábbi levelében küldött linkre kattintva a Nébih oldalán sikeresen regisztrált a képzésre, azon részt vehet (a jelentkezés beküldését követően egy szövegbuborék jelent meg az oldalon, amely a sikeres regisztrációról adott tájékoztatást). A képzési jelentkezésről visszaigazoló emailt nem küldtek ki – értesült a BTT közleményéből az Agro Napló.

Az október 12-i képzés végeztével a résztvevők a helyszínen vizsgát tesznek, amelyről sikeres eredmény esetén bizonyítványt kapnak. További kérdésekkel a Nébih ügyfélszolgálatához lehet fordulni emailben vagy telefonon.
A képzés részleteiről itt is lehet tájékozódni.

(Forrás: BTT)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!