2024. július 25. csütörtök Kristóf, Jakab
Díjat kaptak az agrárium legjobbjai: képeken mutatjuk a győzteseket

Díjat kaptak az agrárium legjobbjai: képeken mutatjuk a győzteseket

agrarszektor.hu
2024-ben lesz tizedik éve, hogy az év legfontosabb agráreseményén, a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat, amellyel a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket díjazzuk. Első alkalommal 2015-ben ítéltünk oda díjakat, ezt követően pedig már minden évben, így 2017-ben is átadtuk őket, habár akkor még csak három kategóriában, ami azóta tízre bővült. Az idei jubileumi díjkiosztó kapcsán most összegyűjtöttük, kik is nyerték 2017-ben a Portfolio Agrárdíjakat.

A Portfolio Csoport 2024-ben lesz tizedik éve, hogy kiosztja a Portfolio Agrárdíjakat az év végi Agrárszektor Konferencián. Az első szakmai díjakat a 2015. december 3-4-én, akkor harmadik alkalommal megrendezett agráreseményen adtuk át és ezt a hagyományt a következő években, illetve azóta is folytatjuk, így a 2017-es Agrárszektor Konferencián is díjaztuk az agrárium legjobbjait három kategóriában. 

  • A Portfolio Agrárgazdaságért díjat olyan személy kaphatja meg, akinek szakmai tevékenysége a hazai agrárgazdasági szereplők számára meghatározó jelentőséggel bír, és munkája hozzájárul ahhoz, hogy a magyar agrárszektor versenyképesebbé, sikeresebbé és eredményesebbé váljon.
Bán ZoltánBalogh Csaba, a KITE Zrt. volt elnöke, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója és Bán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója
és Bán ZoltánBúvár Géza, a KITE Zrt. volt vezérigazgatója és Bán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója
  • Az év agrárszakértője díj olyan kutató, elemző szakembereknek szól, akik szakmai munkájuk során mélyére ásnak a hazai agrárszektorban játszódó folyamatoknak, és felhívják a figyelmet a legfontosabb ágazati tendenciákra, kihívásokra, és mindenekelőtt a kitörési pontokra.
Juhász AnikóJuhász Anikó, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára és Bán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója
  • Az év agrárberuházása díj pedig azokat a vállalkozásokat jutalmazza, amelyek kiemelkedő jelentőségű mezőgazdasági vagy élelmiszeripari beruházásokat valósítanak meg, munkahelyeket teremtenek, innovatív fejlesztéseket visznek véghez, és növelik a szektor versenyképességét.
Pókos Gergely, az MCS Vágóhíd Zrt. volt vezérigazgatója, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója és Bán ZoltánPókos Gergely, az MCS Vágóhíd Zrt. volt vezérigazgatója, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója és Bán Zoltán

De mi a helyzet most a Portfolio Agrárdíjakkal?

2023-ban már tíz kategóriában díjaztuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait a siófoki Agrárszektor Konferencián. Egy 11 tagból álló szakmai zsűri döntött az Év női agrárvállalkozójáról, az Év fiatal agrárszakemberéről, az Év kertészetéről, az Év állattenyésztőjéről, az Év növénytermelőjéről, az Év agrárinnovációjáról, az Év agrárberuházásáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj nyerteséről. Emellett átadásra került a Zsűri különdíja, valamint tavaly először a Fenntartható mezőgazdaságért díjat is kiosztottuk.

EZ IS ÉRDEKELHET

Rangos agrárdíjak a 2024-es Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?