Itt a tavasz nagy agráreseménye! - Utolsó helyek az Agrárium Konferencián

Itt a tavasz nagy agráreseménye! - Utolsó helyek az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Egy hét múlva, március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium Konferenciáját, amely a tavasz egyik legkiemelkedőbb agrárszakmai eseményének számít. A konferencia összefoglalja mindazokat a legjelentősebb támogatási, szabályozási, piaci, finanszírozási és jövedelmezőségi változásokat, amelyek meghatározhatják az ágazati szereplők eredményes gazdálkodását 2024-ben. A jelentős érdeklődés miatt a konferenciára már csak korlátozott számban kaphatók jegyek.

Az Agrárium Konferencián a résztvevők egy helyen tájékozódhatnak, illetve tudhatnak meg többet azokról a trendekről és változásokról, amelyek ismerete feltétlenül szükséges ahhoz, hogy gazdálkodásukkal sikereket érhessenek el 2024-ben. A március 19-i konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény részletesen áttekinti mindazokat a támogatási, szabályozási, piaci, finanszírozási és jövedelmezőségi változásokat, amelyek alapvetően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők tevékenységeit. A rendezvény többek között foglalkozik az agrártámogatási kérelmek benyújtásával, az új vidékfejlesztési pályázati lehetőségekkel, a készülő termelővédelmi törvénycsomaggal és az idei agrárfinanszírozási kilátásokkal is. Emellett szóló lesz az állattenyésztés és a növénytermelés jövedelmezőségét befolyásoló tényezőkről, az inputanyagpiaci trendekről, az agrárgépesítést érintő támogatási lehetőségekről és az élelmiszeripar idei támogatási és piaci kilátásairól is.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki az agrárgazdaság idei támogatási lehetőségeiről és a második féléves magyar uniós elnökség agrárszakmai feladatairól tart előadást. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?