Terem-e idén haszon a növénytermelésben? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

Terem-e idén haszon a növénytermelésben? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Folytatódik a lejtmenet a terménypiacokon vagy az idén újra áremelkedésre számíthatnak a szántóföldi növénytermelők? - ez lesz az egyik kiemelt szakmai témája az idei Agrárium Konferenciának, amelyet március 19-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az eseményen szó lesz a mezőgazdasági inputpiacokon várható idei legfontosabb változásokról és trendekről is.

Lesznek-e átütő intézkedések az ukrán gabonatermékekkel szemben, amelyek továbbra is jelentős nyomást gyakorolhatnak az uniós, illetve a magyar gabonapiacra? - többek között erre a kérdésre igyekszik választ adni az Agrárium Konferencia, amely immár hagyományosan az egyik legjelentősebb eseménynek számít a tavaszi agrárszakmai rendezvények ragsorában. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia legfontosabb célja, hogy áttekintse az agrárgazdasági termékpályák piaci folyamatait, és kézzelfogható információkat nyújtson az ágazati szereplők számára az idénre várható felvásárlási árakról és értékesítési lehetőségről. A rendezvényen szó lesz arról, hogy a meghatározó szántóföldi növényeknél milyen költségekkel és árakkal kalkulálhatnak a termelők, illetve milyenek lehetnek az őszi és a tavaszi vetésű növények jövedelmezőségi kilátásai 2024-ben. Ennek kapcsán a konferencia szakértői elemzik azokat a legfontosabb inputpiaci folyamatokat, amelyek leginkább befolyásolhatják a termelők idei gazdálkodási döntéseit és eredményeit.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!