Egyedi kedvezményt kapnak a fiatal gazdák és őstermelők

Egyedi kedvezményt kapnak a fiatal gazdák és őstermelők

agrarszektor.hu
Egyedi elbírálás után idén első alkalommal féláron vásárolhatnak jegyet az őstermelők és a fiatal gazdák a november 29-én és 30-án megrendezendő Agrárszektor 2023 konferencián. A kétnapos rendezvényen fontos szakmai tudnivalókról, piaci trendekről értesülhetnek a résztvevők, és jó lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésre, networkingre is. A kedvezményprogrammal a Portfolio Csoport célja az, hogy az őstermelők és a fiatal gazdák is élhessenek a kiemelt rendezvény nyújtotta lehetőségekkel.

A szervezők fontosnak tartják, hogy a kisebb szereplők és a fiatalok is profitálhassanak az Agrárszektor konferencia pozitívumaiból, első kézből értesülhessenek a szabályozói változásokról, megismerjék a piaci trendeket és innovatív megoldásokat, valamint kihasználják a networkingben rejlő lehetőségeket.

Féláron lehet jegyet venni

A programban való részvételhez mindössze egy űrlapot kell kitölteni, amelyen olyan alapvető gazdálkodási adatokat kell megadni, mint például a megművelt terület nagysága, állattartás esetén az állategységek száma, illetve a becsült éves árbevétel. A beérkezett űrlapokat a Portfolio szakmai csapata egyedileg bírálja el, kedvező döntés esetén pedig a beküldő féláron vásárolhat jegyet a konferenciára.

Idén is ütőképes a program

Az Agrárszektor 2023 idén is kiemelkedő szakmai programmal készül, amelynek keretében számos agrárszakmai téma kerül napirendre. A rendezvény részletesen foglalkozik a növénytermesztés, az állattenyésztés, a finanszírozás, a tápanyag-utánpótlás kérdéseivel, de számos más témával is, mint amilyen az állategészségügy, a robotizáció és a digitalizáció. Újdonság az is, hogy idén először karitatív tevékenység is kapcsolódik a konferenciához. Az Agrárszektor 2023 kiemel jótékonysági partnere a Bátor Tábor Alapítvány, amely súlyosan beteg gyerekeknek tervez élményterápiás programokat, az eseményen pedig 5 millió forintot igyekszik összegyűjteni a tábor tavának rendbetételéhez, amely újra lehetőséget adna vízi programok szervezésére a gyerekek számára.

A részletes program és minden tudnivaló megtalálható a konferencia oldalán. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges adatlap itt tölthető ki. Ha kitöltötte az adatlapot, mentse le és emailben küldje el a kistermeloikedvezmeny@portfolio.hu címre. A levél tárgya: Portfolio Agrárszektor 2023 - kistermelői jelentkezés.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?