Hamarosan megnyitja kapuit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Hamarosan megnyitja kapuit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow (x)

agrarszektor.hu
A 2023-as kiállítás is számos színvonalas szakmai programot kínál az érdeklődőknek. Idén se maradhat el a látványos PREGA AgRobot Show, a robotika legizgalmasabb fejlesztéseivel. Szakmai beszélgetésekből sem lesz hiány, szó lesz többek között a precíziós átállásról az Agrárközösség és Magyar Mezőgazdaság szervezésében, továbbá a mikrobiológiai termékekről a Magyar Talajvédelmi Baktérium gyártok és forgalmazók Szakmai Szövetségével. Az előadások a további témaköret is érintik: agrárgazdasági aktualitások, termelői kihívások, input és gabonapiaci lehetőségek, ajánlati fajtalista átadó a Szántóföldi Szakmai Nap keretein belül. A rendkívül színes kínálatban részt vesz a Portfolio is, ahol két témában is nyújtanak kitekintést. A MEGFOSZ szervezésében is várható előadás és kerekasztal beszélgetés az aszály és az öntözés helyzetéről továbbá a hígtrágyázás lehetőségeiről. A program médiapartnere az Agroinform Kft. Előzetes regisztráció után a Magyar-Lengyel Agrár – Élelmiszeripari Innovációs fórum is látogatható.

Az utóbbi évek nehézségei után soha nem látott méreteket ölt a kiállítás.

4 napon keresztül 7 pavilonban, közel 300 kiállító 36 000 négyzetméteren várja majd a látogatókat.

Utazzon kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV a kiállításra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra. Továbbá a látogatók kényelme érdekében vonat megállítások várhatóak Kőbánya felsőn az AGROmashEXPO és AgrárgépShow idején az Eger, Miskolc, Szolnok és Békéscsaba vonalon.

További információk: www.agromashexpo.hu

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

Egyszerű regisztrációs felületén néhány lépésben, kedvezményes jegyvásárlást tesz lehetővé. Tervezze meg látogatását előre! A kiállítók névsorával és a pavilontérképek segítségével már előre bejelölheti kedvenc kiállítóit, a helyszínen pedig könnyű tájékozódást biztosít. www.agromashexpo.hu/applikacio/

(x)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?