2024. április 27. szombat Zita
Elsősorban felelős partnerekre van szükség

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

PR
A különböző épületek, csarnokok, tárolók fedése, építése, felújítása az agráriumban csak járulékos feladat a fő tevékenység mellett, mégis fontos és szükséges része a munkának. A hazai Zensteel® pedig azt tűzte ki célul, hogy ezen a területen a gazdák, mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

Az agrárium Magyarországon is az egyik legtöbb változóval dolgozó szektor, amelyet a szokásosnak mondható időjárási és piaci anomáliák mellett most a világpolitika hullámverése, az energiaválság is érzékenyen érint. Ilyen körülmények között a vállalkozásoknak, gazdáknak mindenekelőtt olyan partnerekre van szükségük, amelyekre biztosan számíthatnak, és ahol az együttműködés nem növeli, hanem csökkenti az amúgy is magas kockázatokat és kitettséget.

Lényegében nincs olyan mezőgazdasági vagy az agráriumhoz kötődő épület, beruházás, amelyet ne lehetne a TRM Pro Kft. kínálatával megvalósítani, legyen szó felújításról vagy új, könnyűszerkezetes csarnokról ‒ hangsúlyozza Tóth Zoltán, a cég egyik tulajdonos-ügyvezetője. A Csarnoképületekhez szelemeneket és szendvicspaneltáblákat kínálunk, a tárolók és raktárak oldalfalához és a tetőhöz pedig saját gyártású trapéz- és cserepeslemezeket a RAL skála bármely színében, a szükséges kiegészítőkkel együtt.

Az egyes projektekhez a kívánt anyagokat, elemeket lényegében méretre gyártva szállítjuk a helyszínre, így a régi pala-, cserép- vagy bármilyen tető cseréje, felújítása akár napok alatt megtörténhet, különösen, hogy a könnyű, acél lemezanyagok a legtöbb esetben akár a korábbi tetőre, ácsszerkezetre is telepíthetőek. Ugyanez a helyzet a falburkolatokkal és minden kiegészítővel a tetővilágítótól a csatornarendszeren át az antikondenzációs filcrétegig.

A támogatás, szolgáltatás azonban nem merül ki a pontos szállításban. Tervezői segédlettel, szaktanáccsal is állunk az agrárvállalkozások rendelkezésére, miközben valljuk: egy ennyire kitett és bizonytalanságokkal terhelt szegmensben elsősorban felelős partnerekre van szükség. Olyan stabil pontot szeretnénk jelenteni ügyfeleink számára, amelyre évtizedek múlva is építhetnek ‒ a szó minden értelmében.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!