2024. május 14. kedd Bonifác

Új vezetők a Bayer Hungáriánál

agrarszektor.hu
Kormányzati kapcsolatokért felelős vezetői pozíciót hozott létre a Bayer Hungária Kft. Az új posztra Benyó Zsuzsannát, a Bayer itthoni felsővezetőségének új tagját nevezték ki. Szintén a napokban nevezték ki Aladics Balázst a Bayer állategészségügyi üzletágának dél-kelet-európai régióért felelős kereskedelmi igazgatójának.
Benyó Zsuzsanna
Kormányzati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetőnek nevezték ki a Bayer Hungária Kft.-nél Benyó Zsuzsannát - áll a cég közleményében. Az új vezető egyik kiemelt feladata a Bayer-Monsanto integráció külső és belső kommunikációjának megtervezése és vezetése. (Mint ismert, a Monsanto még tavaly ősszel fogadta el a Bayer felvásárlási ajánlatát.) Benyó Zsuzsanna tizennyolcéves tapasztalattal rendelkezik a PR, a munkáltató márkaépítése, a közösségi és a kormányzati ügyek, illetve a társadalmi felelősségvállalás területén.

Aladics Balázs
A cég közleménye szerint Aladics Balázst júniustól a Bayer állategészségügyi üzletága dél-kelet-európai vezetőjének nevezték ki. Az állatorvos-közgazdász végzettségű szakember tíz éve dolgozik a vállalatnál.

 


CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?