Le a matyóhímzéssel! Új palackot keres a Rézangyal

agrarszektor.hu
Pálinkadizájn-pályázatot hirdetett a Rézangyal. Iparművész hallgatók nevezhetnek.

A Rézangyal a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjait kérte fel arra, hogy tervezzenek olyan pálinkás palackokat, amelyek miatt nem kell szégyenkeznünk a külföldi turisták előtt. A pályázatban annyit kérnek, szabaduljanak meg a silány minőségű fröccsöntött tárgyak és ál-matyóhímzéses terítők nyomasztó emlékétől, és öltsenek igazán magyar köntöst a tradicionális italra.


A két téma, melyben a címketerveket várják: "I Love Budapest" és "Spirit of Hungary". A Rézangyal Pálinkaház Art Collection sorozata után - melyben a Spiritusz Galéria kortárs művészei: szobrászok, festőművészek, valamint médiaművészek vettek részt - a mostani pályázat célja, hogy jellegzetesen magyar, vagy budapesti ajándékkal térhessenek haza a külföldi vendégek.


A szervezők a Facebookon is közzéteszik a pályázatot, így bárkinek lehetőség nyílik véleményezni a pályamunkákat - írja a Kreatív Online.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2024.05.17. péntek

Az összefüggő felhő- és csapadékzóna északkelet felé halad, mögötte a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható és egy átmeneti szünetet követően délután záporok, zivatarok, néhol akár heves zivatarok is kialakulhatnak, de a Délnyugat-Dunántúlon ekkor már csak kis eséllyel lehet csapadék

KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?