MENÜ

Vulcan lombtrágya akció: 2 IBC mellé 1 IBC grátisz

2022.11.07.

Jól működnek a lombtrágyák, és még spórolhatunk is velük. Az egyre drágább műtrágyázást, ha ki nem is tudják váltani a lombtrágyák, de sokat tudnak segíteni.

A lombtrágyázás egy technológia. Többször és a növény igényéhez szabott hatóanyagokat juttassunk ki.

 

KompleX hatóanyagú lombtrágyák

A Vulcan KompleX lombtrágyák alapja egy NPK-oldat, amely magnéziumot, ként és az összes létfontosságú mikroelemet is tartalmazza. Feladata, hogy a növényt minden tápanyaggal ellássa, és az állomány egységes, szépen fejlődővé váljon. Növényspecifikus formációja lehetőséget biztosít, hogy más tápanyagot ne kelljen használni mellette.

 

va_2 ibc+1 gratisz_akcio_200x100mm_2022 osz-tel

 

Nitrogénlombtrágyák

Az egyre magasabb árú nitrogénműtrágyákkal szinte lehetetlen a növény igényének megfelelő nitrogénmennyiséget pótolni. A szükség hívta életre a nitrogénlombtrágyákat, amelyekből ma már választhatunk kén, magnézium vagy emellett mikroelem-tartalmút is. A nitrogénlombtrágyákból nagy–közepes mennyiségek használatával akár 1-1 fejtrágyát is kihagyhatunk, vagy a kijuttatott mennyiséget csökkenthetjük.

Keserűsó oldatok, foszforral és mikroelemekkel?

Szakmailag minden növény esetében fontos lenne a magnézium pótlása. Az egyre jobban száradó talajok, az erős UV-sugárzás miatt a növényekben hosszan tartó és súlyos magnéziumhiány alakul ki. A Vulcan Keserűsó koncentrátumok közel 5 éves fejlesztés eredményei. Alacsony kémhatásúak, amely lehetővé teszi a növényvédő szerekkel történő eredményesebb használatot, mikroelemei pedig segítik a tápanyaghiányokat megszüntetni.

Powert vagy MagmaS-t válasszunk?

Az akció keretében kedvezményként akár Vulcan Powert vagy magas kéntartalmú szuszpenziót is választhatunk. A Power magas hatóanyag-tartalmú szerves termésnövelő, tapadásfokozó, amely biostimuláns hatással is rendelkezik. A növények aszálytűrőbbé válnak, a környezeti stresszt jobban viselik. A MagmaS termékek pedig nitrogén–kén alapú szuszpenziók, magnéziummal és mikroelemekkel. Kis dózisban használva is nagy mennyiségű tápanyagot tudunk pótolni, lombon keresztül.

 

[email protected]

www.vulcanagro.hu

vulcanagro-logo vegleges_50