MENÜ

Várja az UBM a XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon!

Sikerünk titka – a sikertermékünk

2018.05.08.

Jubilál, 25. alkalommal nyitja kapuit az ország legrangosabb állattenyésztési kiállítása, a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. Az UBM márkaneve jól cseng ezen a sokadalmon is. Hasznos, érdekes, különleges termékajánlatainkkal, információkkal várjuk Partnereinket, az érdeklődőket.

 

Bemutatjuk újdonságainkat, mert – marketing, PR tapasztalatok szerint – amit a vevő ismer, korábban szívesen vásárolt, azt ma már természetesnek tartja és bár elégedett vele, máris keresi az újat.

Mindenki ott lesz, aki számít – hirdeti a kiállítás egyik szlogenje. Az előzetes információk szerint kereken 400 szakmai kiállítót, több tízezer látogatót várnak a seregszemlére. Állattenyésztők, agrárszolgáltatók mutatják be állataikat, termékeiket, a technika, a technológia gépeit, eszközeit.

A kiállítás most is a genetika, a tenyésztő tudomány világszínvonalú csodáiról szól. A hazai nemesítésű, illetve a hagyományos magyar fajták mellett a világfajták uralják a bemutatót. A show-bírálatokon nagy tekintélyű, elfogulatlan külföldi és hazai bírák mondanak véleményt. Szépségével, ügyességével, energiájával, büszke eleganciájával a ló most is uralja a kísérő programokat.

„Ismerd termékedet, bízzál benne és elkötelezetten hirdesd előnyeit” – szól a marketing tanács.

Ennek szellemében készülünk a hódmezővásárhelyi jubileumi kiállításra.

Az UBM menedzsment tagjai, a szakterületek munkatársai és szaktanácsadó gárdánk várja az érdeklődőket.

Találkozunk az UBM standján:
II. Fedeles Csarnok, 215.