MENÜ

Profi gép+profi mikrogranulátum!

2015.10.29.

Profi géppel, profi mikroganulátummal többet terem! Éljen a lehetőséggel és vásároljon most kedvezményes áron Horsch Maestro vetőgépet, amelyhez a Timac AGRO-tól ajándékba kapja a mikrogranulátum szóróegységet!

horsch_mastero_banner_1280x382

A Horsch Maestro CC vetőgépet elsősorban a közepes gazdaságok részére ajánljuk. Az elérhető változatok között megtalálható a 6 és a 8 soros kivitel is, amelyek a műtrágya számára 2800 literes központi tartállyal vannak szerelve, míg a vetőmagot a vetőkocsikon található 70 literes elkülönített tartályokba tölthetjük. A műtrágya-kijuttatása mellett akár kétféle mikrogranulált hatóanyag kijuttatására is van lehetőség.

http://www.axial.hu/gepek/mezogazdasagi-gepek/horsch/szemenkenti-vetogepek/maestro-cc/hu

A Horsch Maestro SW a nagyok közt is a legnagyobb, akár 24 sorban képes vetni. A kategória gépei a 12, 16 vagy 24 soros kivitelben készülnek. Legfőbb ismérvük a hatalmas kapacitású központi tartályra épülő rendszer. Szám szerint 2000 liter a vetőmagnak és 7000 liter a műtrágyának, amelynek köszönhetően jelentősen lecsökkenthetjük a feltöltések számát.

http://www.axial.hu/gepek/mezogazdasagi-gepek/horsch/szemenkenti-vetogepek/maestro-sw/hu

A Horsch Maestro 8 CC, Maestro 6 CC, Maestro 12 SW vetőgépeket most jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg cégünktől. 2015. december 15-ig leadott rendelés esetén (számlázás és gépátvétel 2016-ban) 16%-os, 2016. január 31-ig leadott rendelés esetén 13%-os kedvezményt biztosítunk. De ez még nem minden.

Most a Timac AGRO-tól ajándékba kapja a mikrogranulátum szóróegységet, minden Horsch Maestro szemenkénti vetőgéphez. Ez egy kihagyhatatlan lehetőség a termésbiztonság és termés növelésére!

http://www.hu.timacagro.com/

A mikrostartertrágyázás célja, hogy gyorsan elérhető tápanyagot biztosítsunk a csíranövénynek, hiszen az fejletlen gyökérzetével még csak korlátozott területen képes elérni a tápanyagokat.

A PHYSIOSTART és DUOSTART ennél sokkal több! Biostimulátor tartalma már a mag csírázását is szabályozza: gyorsítja a kelést, megerősíti a csíranövényeket, növeli az életképes erős növények számát.

Árak és felszereltségek:

Maestro 8 CC

(közvetlen hajtású ventilátorral; mikrogranulátum-egységgel; napraforgóadagoló tárcsával)

74.317 EUR+Áfa

Maestro 6 CC

(közvetlen hajtású ventilátorral; mikrogranulátum-egységgel; napraforgóadagoló tárcsával)

66.116 EUR+Áfa

Maestro 12 SW

(közvetlen hajtású ventilátorral; mikrogranulátum-egységgel; napraforgóadagoló tárcsával, nyomjelzővel)

118.759 EUR+Áfa

Kedvezményszintek

2015. december 15-ig leadott rendelés esetén – számlázás és gépátvétel 2016-ban: 16%

2016. január 31-ig leadott rendelés esetén: 13%

Éljen a lehetőséggel! Keresse a Gépüzletág területi képviselőit!

http://www.axial.hu/teruleti-kepviselok?kat=gepuzletag