MENÜ

Meghívó a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokra!

2014.08.15.

Az idén a BNG-n bevezetésre kerül a látogatói regisztráció, amit Ön most, előzetesen megtehet, és egyben kedvezményes belépőjegyhez is juthat. Kérjük, kattintson az alábbi linkre és töltse ki az ott megjelenő előregisztrációs lapot! A regisztrációt követően, egy válasz e-mailben, Ön egy hasznos információkat tartalmazó kupont kap, amit kérjük, nyomtasson ki és hozzon magával Bábolnára!

A kupon a helyszínen kedvezményes belépőjegyre váltható.

A kuponért kattintson ide!

 

Bábolnán Önt 170 kiállító, nettó 26.000 m2 kiállítási területen várja!

 

Bábolna több mint kiállítás,

üzlet - A kiállításon beszerzési döntéseit hatékonyan előkészítheti. Egyszerre, egy időben tesztelheti és összehasonlíthatja az ott felvonultatott széles termékkínálatot. Bábolnán Ön pénzt és időt takarít meg!

szakma - Részt vehet a legjelentősebb szakmai szervezetek, tömörülések előadássorozatain, a konzultációkon keresztül hasznos, gyakorlati információkhoz juthat. A szakmai programok csúcspontja, a szántóföldi gépbemutató, az idén megújult formában, kiszélesedett tartalommal várja

szórakozás - A hazai lótenyésztés fellegvárában, Bábolnán, mint minden alkalommal, így ebben az évben is, Önt színes és látványos lovas programok szórakoztatják.

 

Bővebb információ: www.babolnaigazdanapok.hu

Találkozzunk szeptember 10-13 között Bábolnán!