MENÜ

Magyarországon is elérhetőek a COMET telepíthető permetezőgépei

2017.04.18.

A COMET telepíthető permetezőgépek magyarországi importőre, forgalmazója és szervize a pécsi Hirschtec Kft. már több mint 15 éve forgalmazza és javítja az olasz gyártó termékeit, melyek idéntől korszerű webáruházukban is elérhetőek.

A COMET S.p.A olaszországi gyártó fő tevékenységi körei közé tartozik a membrán – és dugattyús szivattyúk gyártása, valamint a hideg- és meleg vizes nagynyomású tisztító berendezések gyártása. Évente 70.000 db membrán és dugattyús szivattyút értékesít a mezőgazdasági szektorban, 97.000 db dugattyús szivattyút az ipari szektorban és 63.000 db magasnyomású mosót a tisztítással foglalkozó ágazatban.

Legmeghatározóbb szerepüket bizonyítja nemcsak a termelési volumen, hanem a hiteles és szilárd jelenlét Olaszországban, de forgalmazóin keresztül mára már jelen van több mint 70 országban és vezető névvé vált az egész világon ezekben a szektorokban. Mivel a COMET különösen aktív az európai és a nemzetközi piacokon; jelentős forgalmat realizál, így az egyik vezető vállalkozás a mezőgazdasági ágazatban és világelső a permetezés és gyomirtás területén. Az első mezőgazdasági szivattyút 1961-ben gyártották, így a több mint 50 éves tapasztalat a folyamatos fejlődés záloga.

A Hirschtec Kft. által üzemeltetett PermetezoShop.hu webáruházban első sorban kis és közepes nyomással (15-40 bar) üzemelő permetező szivattyúk és ezekkel szerelt telepíthető permetezőgépek vannak jelen széles választékban. Az olasz gyártónál ezt a kategóriát az MC, MP és P sorozatnévvel ellátott szivattyúk fedik le.

Az MC sorozatú permetezőgépek, melyek alacsony nyomású szivattyúkból állnak, képviselik a belépőszintet és alkalmasak kisebb kertek, üvegházak, kisebb kiterjedésű kultúrák permetezésére, növényvédelmére, ezért ezt a sorozatot hobbi szintű, valamint specifikus ipari szintű felhasználására javasolja a gyártó, akár permetező tartálykocsi, talicska részegységeként.

Az MP-P sorozatú permetezőgépek, melyek közepes nyomású szivattyúkkal rendelkeznek, 2-3 hengeres változatban elérhetőek. Alkalmasak nagyobb kertek, üvegházak, közepes kiterjedésű kultúrák, szőlészetek permetezésére, növényvédelmére, akár permetező tartálykocsi, talicska részegységeként.

Forgalmazott permetezőgépeiket benzinmotoros és elektromos meghajtással is szerelik, ráadásul benzinmotorok esetében többféle gyártó motorjai közül lehet választani opcionálisan.

4-ütemű benzinmotorok esetében három márka motorjával van lehetőségünk permetezőnket a kosárba helyezni, egyik az ismert prémium minőséget képviselő Honda GP 160-as, 163cm3-es, vízszintes tengelyű erőforrása, az egyre több gyártó által alkalmazott LONCIN G120F és G160F jelzésű motorjai és a Tecumseh Geo-Tec szériájának 172 cm3-es, 5 lóerős változata. Az MC permetező szivattyú sorozathoz CM 2-ütemű motor is választható.

Telepíthető permetezőiket talppal ellátva szállítják le ügyfeleiknek, így azok szerelhetőek egy talicskás tartálykocsira, traktor vagy bármilyen mezőgazdasági jármű egyéb részeire vagy egyedileg gyártott felépítményre is. Talicskás tartálykocsik 80 és 120 literes tartállyal rendelhetőek webáruházukban.

Nem csupán permetezőgépek, de azok kiegészítőinek folyamatosan bővülő termékpalettáját bocsájtják rendelkezésre. Jelenleg is megtalálhatóak, permetező pisztolyok, permetező tömlők, tömlődobok és a COMET telepíthető permetező vásárlás kihagyhatatlan eleme a kezdő egységcsomag, amely tartalmaz minden fontos kiegészítő elemet a nagynyomású tömlőn kívül, amire a rendeltetésszerű üzemeltetéshez szükség lehet.

A PermetezoShop.hu telepíthető permetező webáruház előnye a nagy raktárkészlet, a minőségi termékek és a folyamatosan bővülő termékpaletta, melyekkel a zöldség, gyümölcs, szőlő, dísznövénytermesztéssel foglalkozó gazdaságok és házi-kertek permetezésére kínálnak magas színvonalú megoldást.

Hirsch Boldizsár
Hirschtec Kft.
PermetezoShop.hu