MENÜ

Létrejött a DuPont és a Dow közös vállalata

2017.09.04.

Megtörtént a DuPont és a Dow Chemical Company vállalatok DowDuPont néven való egyesülése – közölte az új vállalat mezőgazdasági divíziójának EMEA régiós kereskedelmi vezetője, Pierre Flye Sainte Marie.

 

Ez rendkívül fontos lépés ahhoz, hogy az egyesülést követő 18 hónapon belül létrejöhessen egy önállóan működő, független Mezőgazdasági Vállalat. A DuPont és a Dow AgroSciences egyesített erősségei megnövelik az új Mezőgazdasági Vállalat lehetőségeit a technológia és tudomány területén, tovább segítve ezzel ügyfeleink eredményesebb üzleti tevékenységét.

"Elkötelezettségünk a termelő partnereink sikere iránt a Mezőgazdasági Vállalat felépítésének folyamata alatt is változatlan és törekszünk arra, hogy a változás ne okozzon fennakadást. Továbbra is az Önök elvárásainak megfelelő támogatást nyújtunk és folyamatosan biztosítjuk kiemelkedő termékeinket" – írja a vállalat.

A Dow AgroSciences, a DuPont Pioneer és a DuPont Crop Protection termékei ezután is a megszokott csatornákon keresztül lesznek elérhetők.

A DuPont Pioneer, a DuPont Crop Protection és a Dow AgroSciences egymást kiválóan kiegészítő kutatási programjainak egyesítésével a létrehozni kívánt Mezőgazdasági Vállalat abban a helyzetben lesz, hogy a termelők legösszetettebb problémáira is innovatív megoldások még szélesebb körét tudja kínálni. Ez a következőket jelenti:

  • Széles termékkínálatot a vetőmagok és a növényvédelem terén.
  • Új, innovatív termékeket a termelékenység és jövedelmezőség növelésére.
  • További fejlesztéseket az adatelemzés, a precíziós mezőgazdaság, a jobb termés-biztonság és az ígéretes, új technológiák terén.