MENÜ

Kverneland iXdrive S6 – Minőség, termelékenység, teljesítmény

Mert minden növény megérdemli a törődést

2020.11.23.

A Kverneland piacra dobja az iXdrive S6 önjáró permetezőgép-sorozatát. Az iXdrive HP mint alapmodell és az iXdrive HP ECODRIVE pedig a csúcsmodell a sorozatban, olyan új funkciókkal, mint a nagyobb teljesítményű EU Stage V motor és az iXflow-E fúvókánkénti szakaszolás.

 

A Kverneland olyan permetezőgépet kínál, amely egyaránt megfelel a szántóföldi gazdálkodóknak és a bérvállalkozóknak is egyaránt. Minőség, termelékenység és teljesítmény - az iXdrive S6 fel van vértezve mindennel!

Könnyű használhatóság – Minden gazdálkodó számára

A kényelem, nagy teljesítmény és a pontosság a fő jellemzője annak, hogy a végfelhasználó az iXdrive-t válassza. A standard változatú gépnél a hajtáslánc egy új dízelmotorral és új hidraulika rendszert kapott, ami a rendelkezésre álló teljesítmény hatékonyabb felhasználását eredményezi. Az új motor egy 6 hengeres, 250 Le-s turbófeltöltővel ellátott John Deere motor, ami megfelel az EU Stage V -ös normáknak. Opcióként elérhető 300 Le-s Stage V-ös vagy 250 Le-s Stage II-es (EU-n kívül) motorral is. A hidraulika rendszer fokozatmentes sebesség  változtatásra képes csökkentett motorfordulatszámmal, amikor ha ez növelhető a hatékonyság és a kezelői komfort. A legmagasabb ECODRIVE változat esetében a 300 lóerős Stage V-ös motor az alapfelszereltség, amely rendkívül kényelmes, mivel 40 km / h sebeségnél csak 1350 1 /min fordulatszámon dolgozik.

A prémium fülke alapfelszereltségként rendelkezik minden olyan kényelmi funkcióval, ami szükséges egy hosszú permetezéssel eltöltött napon. Az automata klímaberendezés, az aktív lengéscsillapítással rendelkező bőrülés és a 4. szintű (Level 4) túlnyomásos fülke mind-mind növelik a kezelő kényelmét.

A gazdálkodók permetezéskor megfelelő időben, megfelelő mennyiséget, minimális átfedéssel szeretnék kijuttatni. Az iXdrive permetezőgép a fúvókánkénti szakaszolással teljesíteni tudja ezeket az elvárásokat. Az automatikus funkciók használatával, mint például a fúvókák GPSalapján történő lekapcsolása és a intuitív kezelhetőség, időt takaríthatunk meg és kizárjuk a hiba lehetőségét. Az EasySet kezelőpanel tiszta és kényelmes és jót áttekinthető munkaterületet kínál, ahol a szelep és kapcsolók mind kézre esnek. A szivattyú a gép jobb oldalán található, közvetlenül a tartály fő csonkjánál, így rövid biztosítva rövid tömlő hosszokat és kis mennyiségű maradék permetlevet. Karbantartás esetén a szivattyút könnyen ki lehet csúsztatni a gépen kívüli szervizhelyzetbe, vagy akár teljesen ki lehet szerelni szervizelésre és karbantartásra.

Stabilitás – Biztonságban munka közben és a közúton

Az iXdrive súlypontja alacsonyan található köszönhetően a kompakt kialakításnak és annak hogy a permetlé tartály a vázba süllyesztve kapott helyet, az alacsony súlypont nagyobb munkasebességet és biztonságos közlekedést tesz lehetővé. A gép kiválóan használható magas növényállományokban is – háromféle hasmagassággal és különböző nyomtáv tartományokkal rendelhető. A hidropneumatikus rugózás nagyfokú kényelmet és kiváló keret stabilitást biztosít. A 3D-s hátsó kerék felfüggesztés jó talajkövető képességet biztosít és stabilan tartja a szórókeretet. A megfelelő kormányozhatóságot a 2/4 kerék kormányzás biztosítja amit kiegészít az ErgoDrive funkció, ezen felül az oldalazó kormányzás is elérhető.

Inteligens elektronika – Egyszerűen kezelhető megnövelt teljesítmény

Az IsoMatch Tellus Pro és az innovatív iXspray hardver és szoftver kombinációja intuitív érintőképernyővel biztosítja az iXdrive felhasználóbarát működtetését. Az iXspray tele van olyan hasznos funkciókkal, amelyekkel a gépkezelő maximálisan ki tudja használni a munkaidőt és minimalizálhatók a kezelői hibák a nehéz és terhelt permetezési szezonban. A permetezési feladatok előbeállításai és az egyszerűen programozható szórókeretkonfigurációk segítik a kezelő napi munkáját. Az IsoMatch Grip segítségével, egy ujjal kezelhetjük a permetező funkcióit - a kezelő szabadon programozhat 1 - 44 funkciót 4 üzemmódban.

Permetlé Menedzsment – Optimális Növényvédelem

A tartályok, a tömlők, a szelepek és csatlakozók helye arra lett optimalizálva hogy a maradék folyadék mennyiség a lehető legcsekélyebb legyen. Az iXdrive alapfelszereltsége az iXclean Pro automata szelepvezérlés és az iXflow-E nagynyomású permetlé cirkulációs rendszer, fúvókánkénti szakaszolással. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a megfelelő mennyiségű, megfelelő helyre és időben történő permetezést.

Precíziós Permetezés – Optimális szóró keret teljesítmény

Az iXdrive sorozat lengéscsillapított paralelogramma keret felfüggesztéssel van felszerelve, amely ötvözi a stabilitást, a lágy szórókeret kiegyensúlyozással valamint korlátozza a keret függőleges irányú elmozdulását, minimalizálva a permetezési magasság eltéréseket és biztosítva a megfelelő lefedettséget.

Az iXdrive a HSS 24–40 méteres acél vagy a HSA 24–30 méteres alumínium szórókerettel lesz elérhető.

A Boom Guide rendszer tökéletes lefedettséget biztosít a nagy pontosságú permetezéshez. Az ultrahangos keret magasság vezérlő rendszertökéletes keretvezetést biztosít különböző és változatos körülmények között, ezáltal könnyítve a kezelő dolgát, aki csak a permetezésre koncentrálhat. A Boom Guide ProActive rendszer proaktívan reagál a permetező keret mozgásával a növényzet felett, a talaj felett vagy a Hibrid Üzemmódban (mindkét paramétert
figyelembe véve). Lehetőség van a 3 érzékelőt 5 érzékelőre kiegészíteni, így nagyobb szórókeretek esetén is biztonságban érezhetjük magunkat, ha akadályokkal teli földön vagy szélsőséges terepviszonyok között kell dolgozni.

Kapcsolat – Legyen a permetezővel kapcsolatban

Az IsoMatch FarmCentre egy flottakezelő megoldás, amely az internet segítségével online kapcsolatot biztosít az iXdrive-nak, különböző lehetőséget teremtve az üzemeltető számára. Akár irányítani szeretné flottáját, távolról kezelni a feladatokat, akár elemezni a gép adatait, az IsoMatch FarmCentre ezt egy hatékony webalkalmazásban lehetővé teszi, összekapcsolva a munkaeszközöket, traktorokat, terminálokat a felhővel, egyetlen folyamatos adatáramlás és csatlakozás révén.

Kverneland iXdrive – Specifikáció:

  iXdrive S6
 Normál tartály méret (l) 4250 (4500) 5200 (5500) 6150 (6500)
 Hasmagasság (m) 1.30/1.50/1.70 1.30/1.50
 Tiszta vizes tartály (l) 520
 Szóró keretek (m) HSA 24-30 (2 részben csukódó)
  HSS 24-30 (2 részben csukódó)
  HSS 32-40 (3 részben csukódó) 
 Motor választék John Deere PowerTech 250 HP Stage V
opcióban 300 HP Stage V (250 HP Stage II) 
 Nyomtáv (m) 1.80/2.25 - 2.25/2.95