MENÜ

Hírek az Alföldi Állattenyésztési Napok háza tájáról

2017.04.26.

Május 4-én kezdetét veszi a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. Az Agro Napló a kiállítás médiatámogatójaként a következő praktikus információkkal segíti a látogatókat.

Kiállítási térkép

A térképen jól látható, hogy melyik terület beépítésével növekszik idén a kiállítás hasznos területe, azaz a G szektorban jelentős a változás, és az új út is látszik, ami szintén az infrastruktúra fejlődését jelzi. A szektorok és csarnokok részletes térképeiért kattintson!


Webkamera

Már működnek a webkamerák a kiállítás területén, melyeket ide kattintva lehet elérni.


Tömegközlekedés

Közvetlenül a kiállításra Volán buszok csak május 6-án, szombaton közlekednek az SZTE Mezőgazdasági Főiskolai Kar Andrássy út 15 – Tóalj utca/Liszt F. u. (Lidl Áruház) – Nagyállomás – Zsinagóga – Piac – Kutasi út Simonyi utca sarok – Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási centrum és vissza útvonalon.

Járatok délelőtt 9 órától kezdődően – 18 óráig minden egész órában az SZTE főiskola előli megállóból indulnak. A Kiállítási centrumból ugyanezen az útvonalon pedig minden egész óra 30 perckor indulnak vissza a járatok a fentiekben felsorolt megállók érintésével. Csak a Volán buszon váltott jegyek érvényesek szombaton! A menetjegy ára 210 Ft/fő.

Csütörtökön és pénteken keresse a vidéki buszjáratok menetrendjét az interneten, Hódmezővásárhelyen a Téglagyári megállónál kell leszállni a Simonyi utca sarkán a Szeged-Hódmezővásárhely- Székkutas-Orosháza felé vivő buszokról Menetrend a 368-371. oldalon található: MENETREND


Városnéző kisvonat csütörtök-péntek-szombati napon

Csütörtökön és pénteken Hódmezővásárhely egyes pontjairól a kiállítási területig és vissza gumikerekű városnéző kisvonat szállítja az érdeklődőket. Kisvonat megrendeléséhez előzetesen egyeztetés szükséges! Csütörtök-pénteken a csoportok részére az oda-vissza út 35 000 Ft max. 56 fő részére.

Szombaton csoportok szállításán kívül menetrendszerűen közlekedik a Kisvonat. Útvonal: Nagyállomás - Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum és vissza. Indulás: Minden óra 30 perckor: 8.30-17.30-ig, visszafelé: minden óra egészkor: 9-18-ig. 

Szombaton egy út 600 Ft/fő, oda-vissza 1200 Ft, 3 év alatti gyermekek részére ingyenes!

Telefonos megrendelés a 70/388-8595 telefonszámon, illetve a gyulaikisvonat@gmail.com címen. Honlapjuk www.gyulaikisvonat.hu


Szaktanácsadók figyelem! Ajánlott szakmai rendezvény

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017-ben is felvette a szaktanácsadók számára ajánlott szakmai rendezvények listájára a május 4-5-6-án, csütörtök-péntek-szombati napokon megrendezésre kerülő XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat.

Ennek értelmében a szaktanácsadók számára javasolt a rendezvényen való részvétel.

A program elismerése a NAK jelenléti ívén helyszíni regisztrációval történik.

A jelenléti ívet a III-as kiállítási csarnokban az információs pultnál lehet aláírni a kiállítás mind a három napján nyitvatartási időben, reggel 9 és délután 18 óra között.

További információ:

www.allattenyesztesinapok.hu