MENÜ

Hi-tech gépek munka közben az ország szívében

2017.05.26.

Szereti a mezőgazdasági gépkiállításokat, de bosszankodik a kiállítók „Mindent a szemnek, semmit a kéznek.” típusú megszólalásai miatt? Akkor az I. NAK Szántóföldi Napok AgrárgépShow-Mezőfalva rendezvény Önnek való, hiszen itt akár ki is próbálhatja a gépeket!

2017. május 31. és június 1. napokon a NAK és a MEGFOSZ közösen szervezi meg a szántóföldi napokat, melyre az ország szívében, Mezőfalván kerül sor. Ezen a rendezvényen az álló gépbemutatók mellett a hi-tech masinákat munka közben is megtekintheti. A szántóföldi napok 39 hektáros területtel várja az érdeklődőket, ahol naponta közel 30 gépkapcsolatot láthat üzemi körülmények között, ugyanis az egyes cégek 4 percenként újabb és újabb csúcsmodelleket hoznak el Önnek!

De ez még nem minden! Az AXIÁL sosem volt rest kinyitni gépeit a kiállításokon, hogy a látogatók beleülhessenek azokba, átérezhessék mennyire testreszabott számukra egy-egy fülke, viszont a külsős rendezvények szűkös helyszínei miatt nem igazán volt lehetőség gyakorlati bemutatókra, tesztvezetésre. 2017. május utolsó napjától többé ez sem jelent gondot!

A bajai központú vállalkozás 1000 négyzetméteres kiállítói területtel és 1,5 hektáros bemutatótérrel várja a nagyérdeműt, ahol 20 álló géppel, illetve 8+8 mozgógéppel találkozhat. Az AXIÁL bemutatóterén akár ki is próbálhatja mozgógépeket, csak egy nyilatkozatot kell kitöltenie ehhez! A mozgógépek között megtalálhat több CLAAS, FENDT és LANDINI erőgépet, valamint SULKY, FRAMEST és HORSCH munkagépeket is, de az állógépeik között is a legújabb, illetve a legnépszerűbb típusokat nézheti meg. A permetező bemutatón is részt vesz a cég egy HORSCH LEEB 5 LT vontatott permetezővel.

Keresse az „Az AXIÁL Mezőfalván…” kezdetű cikket és ismerje meg a kiállításon jelen lévő géptípusokat!

Programok, nyitva tartás, helyszín, térkép és egyéb információk: www.szantofoldinapok.hu