MENÜ

Ha rendkívül tömör szilázst akar, akkor válassza a mi géptechnológiánkat!

2016.05.26.

A termelői termékek árai folyamatosan zuhannak, a termelők által megtermelt termékeket egyre nehezebb eladni. Mi partnerei vagyunk önöknek! Gépeink árai lépést tartanak ezzel a csökkenéssel. A legkedvezőbb árakkal, kedvezményekkel állunk rendelkezésükre.

Rendrearató

A rendrearató gép facélia és egyéb hasonló kalászos termés aratására alkalmas, amely a levágott terményt egyszeri rendre rakja és minden zónában alkalmazható, ahol rendre aratási módszert alkalmaznak.

Videó: Rendrearató működése (nem magyarországi felvétel)


Kaszák

Kiváló minőségű vágás kivitelezéséhez ajánljuk a vontatott, alternáló, szársértő kaszáinkat, speciális tárcsás és kis teljesítményigényű kaszáinkat, melyek alkalmasak lucerna és fű kaszálására, melyek nagy sebességnél is kiváló minőségű kaszálást végeznek.

Videó: Alternáló kasza


Kondicionáló

A széna kondicionálása mára már nagyon fontos szerepet játszik a betakarításban. Kondicionálás során a szárítási időszak a felére csökkenthető. Termékeink garantáltan biztosítják a minőséget és a hatékonyságot.

Videó: Kondicionálás gyakorlatban


Öntözés

  • Csepegtető

Víz- és energiatakarékos, mely során a vizet a növény tövéhez juttatjuk, így nem éri víz a lombot.

Videó: Csepegtető öntözés működése

  • Szalagos

3-8 méteres öntözési sávon hatékony. Széleskörű használat a kertészetben, zöldség és virágültetvényekben, átültetéskor és vetéskor.


Silómarók

A silómaró egyenletes, tiszta vágást biztosít, ami a silófal nem kívánt erjedését lassítja. Továbbiakban nagy mennyiségű takarmány marható le kis idő alatt. Ezzel gyorsítva a takarmány kiosztását.

Videó: Silómaró működés közben


Takarmánykeverő-kiosztó kocsik

A takarmánykeverő, kiosztó kocsik csigáinak hajtása kardánnal történik. Egyszerű, de erős vertikális takarmánykeverést tesz lehetővé. Minimális meghibásodási lehetőség biztosított.


Rendképző

A rendet mindét oldalra lehet helyezni, így ez lehetővé teszi, hogy az alatta lévő talaj kiszáradjon. Kisebb mértékű a föld tömörödés, mivel a gép nem az előző kerék nyomvonalon halad.

A nagy fix kerekek biztosítják a folyamatos és kíméletes üzemeltetést, és a rendkívül rugalmas felfüggesztés biztosítja, hogy a gép kövesse a terep viszonyokat. A felfüggesztés automatikusan zár, amikor a gép fel van emelve az emelőszerkezettel.

Videó: Fransgard Rendképző


Almozó

Késes rotorral vagy forgórotorral felszerelt és két belső késes maróhengerrel felszerelve, a szenázsbálák aprítására is alkalmat, továbbá választható opcióként kérhető a plusz rotor, szögletes bála adapter, hidrualikus támogató kar, 270 fokban forgatható felső kiosztó, távműködtető kábel.

Videó: Matrix almozó


Ádám és Társa Kft.
+36 30 619-6425
+36 30 619-8517
www.adamestarsa.hu
info@adamestarsa.hu