MENÜ

Gondoskodás - Eredményesség - Phyller!

2018.02.16.

A Phylazonit termékcsalád talajbaktérium-készítményeinek kijuttatása sarkalatos pontja a hatékony működésnek. A siker érdekében ezért kidolgoztunk egy olyan kijuttató egységet, mely saját gépre szerelve elősegíti az Phylazonit Talajoltó, Talajregeneráló talajba történő optimális továbbítását.

 

A Phyller kijuttató injektáló rendszer gyakorlatilag bármilyen erő- vagy munkagépre komolyabb szaktudás nélkül felszerelhető, ráadásul egyszeri beruházási költsége már a felhasználás első évében megtérül. A szerkezet legfőbb előnye, hogy mivel a munkaművelettel egy időben történik az oldatok talajba juttatása, így sem növekvő gázolaj-felhasználási költséggel, sem úgynevezett taposási károkkal, sem pedig hígító-víz biztosításával nem kell számolnia.

Megbízható társ a hatékony termelésben

Ahogy ajánlatainkat személyre szabjuk, úgy kijuttató szerkezetünket is az Ön rendelkezésére álló munkagépére alakítjuk. Egyedi árajánlatunk elfogadását követően pedig ellátjuk minden olyan információval, melyekkel a szerkezetet szaktudás nélkül is fel tudja helyezni munkagépére. Kérje tanácsadóink segítségét és szerezze be Ön is Phyller kijuttató szerkezetét!

 

Bővebb információért kattintson az alábbi képre! 

phylazonit-phyller

www.phylazonit.hu