MENÜ

Elindult az új webshop, az IKR Agrár online Gazdabolt

2022.03.01.

Új IKR Agrár online Gazdabolt – termésnövelők, vetőmagok, speciális termékek kisebb termelőknek is!

 

Az IKR Agrár hivatalos weboldalának teljes megújulása tavaly vette kezdetét.

2021-ben a partnerek már felfedezhették a modern, ösztönösen kezelhető, könnyen kereshető online felületet, ahol minden lényeges részlet megtalálható a szolgáltatásokról, a termékekről, a legfrissebb ismeretterjesztő cikkek és kapcsolati információk társaságában. Az átalakulás 2022-ben a kisebb gazdálkodók igényeire szabott online IKR Agrár Gazdabolttal válik teljessé.

www.ikragrar.hu nyitóoldalának jobb felső sarkában található Gazdabolt menüponton keresztül érhető el a webáruház, ahol saját gyártású és forgalmazású műtrágyák – szilárd és folyékony termékek, Lovogreen gyeptrágyák, Lovochemie lombtrágyák –, mikrobiológiai készítmények, vetőmagok épp úgy elérhetőek, mint például a permetezőgép-tisztító folyadékok. A kiszerelések és termékösszeállítások kimondottan a kisgazdálkodóknak, nagyobb zártkerttel, gyümölcsössel rendelkező magánszemélyeknek ideálisak.

Az IKR Agrár Gazdaboltból megbízható kiszállítással, OTP SimplePay biztonságos online bankkártyás fizetéssel vagy banki előreutalással vásárolhatók meg a termékek.

 

ikr-agrar-logo