MENÜ

Alliance 768 Value Plus: „Mozgásba hozza a forgó öntözőrendszert”

2021.05.06.

Az Alliance (a Yokohama Off-Highway Tires csoport tagjaként) a nagy értékű szegmenshez tartozó gumiabroncsokat tartalmazó gyártói portfóliója részeként forgó öntözőrendszerekhez alkalmas, új gumiabroncsot mutat be Alliance 768 Value Plus néven.

 

Ezt a teljesen új gumiabroncs-mintázatot úgy tervezték, hogy nedves vagy akár iszapos körülmények között is hatékony tapadást biztosítson állandó terhelés alatt kötött, körkörös útvonalon történő mozgás során is. A mintaelemek közötti nagy távolság biztosítja a kiváló öntisztító jellemzők mindenkori fenntartását, míg a lekerekített vállak állandó hajtást biztosítanak, és egyúttal védik a terményt a sérülésektől. Az erős nejlonváz még hosszabb és megbízható üzemi élettartamot tesz lehetővé.

 

alliance 768 value plus_30_view

 

Kedvezőtlen munkakörnyezet

A forró és száraz régiókban már régóta tudják, hogy a forgó öntözőrendszereknek a legkedvezőtlenebb feltételek, azaz magas hőmérséklet és igen intenzív napsütés mellett kell megbízhatóan működniük. Ugyanakkor a talaj és az öntözött termények kombinációja nedves, vagy akár sáros munkakörnyezetet hoz létre. Az Alliance 768 Value Plus ezért olyan különleges ózonvegyületet tartalmaz, amely kiküszöböli a futófelület idő előtti öregedését és töredezését. Ahogy a klímaváltozás folytatódik, egyre nagyobb szükség lesz az öntözőrendszerekre, köztük a forgó öntözőrendszere, például a félsivatagos területeken. A vadonatúj Alliance 768 Value Plus gumiabronccsal és annak három elérhető méretével (11.2-24, 14.9-24 és 11.2-38) az Alliance a tökéletes gumiabroncs-megoldást kínálja.