MENÜ

Állati jó ajánlatok erőgépekre - munkagépekre - szervizre - akkumulátorra!

2016.05.10.

A tartalomból:

  • Megérkezett az első CASE IH Optum traktor a telephelyünkre
  • Állati jó ajánlatok: indul a pályázati szezon
  • CASE IH Akkumulátor Akció!
  • Precíziós gazdálkodás akció

Megérkezett az első CASE IH Optum traktor a telephelyünkre

OPTUM CVX - 2 modell 271 - 300 LE(CV) teljesítménnyel
Éppen csak legördültek az összeszerelő sorról az Optum CVX-nek az ausztriai St. Valentin-ben készülő első sorozatgyártott modelljei, és az új traktor széria máris elnyerte "A 2016-os év gépe" díjat. A CASE IH mérnökei dolgoztak a felszerelhető abroncsok méretének növelésén, amit az üzemanyag tartály speciális kialakításával értek el. Ez viszonylag kicsi fordulási szöget eredményezett. A gumiabroncs belső levegőnyomás figyelő rendszer szintén elérhető opció és az AFS700 monitoron keresztül érhető el. A vezetői kényelmet és optimális munkakörnyezetet számos tényező segíti, mint a rugózott fülke, számos prémiumülés opció, kétállású ülés forgatható fejtámlával, előre és hátra mozdítható ülőpárna, elektronikusan állítható kartámasz, 15 fokban elforgatható ülés a jobb kilátásért, ülésfűtés és szellőzés szövet- és bőrkárpittal is.

AZ OPTUM CVX. OPTIMÁLIS HATÉKONYSÁG
Az új traktor sorozat két egyformán sokoldalú és erős modelljét 270, illetve 300 lóerő névleges teljesítmény jellemzi. A letisztult külsőjével és a vezetési kényelmével az Optum CVX magabiztosan teljesít modellváltozattól függően. Az optimális erő-tömeg arány még nagyobb sokoldalúságot biztosít, és minden helyzetben kitágítja az adott feladatokra rendelkezésre álló időkereteket.
Akár talajművelésről, magágy előkészítésről, vetésről, vagy terményszállításról legyen szó az aratás során, az Optum CVX-et a legújabb rendszerekkel szerelték fel a maximális vonóerőhöz a szántóföldön, és a hatékony vezethetőséghez és fékezéshez az országúton. Az Optum CVX lenyűgöző kezelhetőséget és biztonságos nyújt.

HATÉKONY ÉS JÓL BEVÁLT
Az új, erős, 6,7 literes, 6-hengeres motor arra lett tervezve, hogy nagy erőt és optimális üzemanyag hatékonyságot biztosítson. A IV. fokozatú emissziós szabványokat a saját fejlesztésű, nagy hatékonyságú, csak Hi-eSCR-t alkalmazó kipufogógáz utókezelő rendszerünkkel teljesíti. A CVX fokozatmentes sebességváltó váltások nélkül biztosítja a haladást a 0 és 50 km/h ECO közötti sebességtartományban.

TECHNOLÓGIAILAG FEJLETT
A CASE IH Fejlett Gazdálkodási Rendszerekkel (AFS) Ön az akár 2,5 cm-es pontosságot biztosító navigációs megoldások széles skálájáról választhat. Az AFS Pro 700 monitorral folyamatosan kézben tarthatja az irányítást - például a Táblavégi Forduló Programozás II-t (HMC II) - továbbá a segítségével akkor is maximalizálhatja a hatékonyságát, amikor III. kategóriás ISOBUS kompatibilis munkagépeket működtet.

KÖNNYŰ ÉS ERŐS
A motor karter kialakítása a traktor gerince. Ez a kompakt felépítés minimalizálja a súlyt, ami mindössze 16.000 kg bruttó géptömeget, valamint kiváló, akár 5.500 kg hasznos terhelhetőséget jelent. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szükség esetén pótsúlyozza a traktort, vagy nehéz első és hátsó függesztésű munkagépeket használjon.
A fokozatmentes váltó megbízhatóan kezeli a 300 lóerős motorok nagy teljesítményét is, miközben maximális kényelmet nyújt a sofőr számára. Maximális sebessége 50km/h is lehet 1.600 ford/perc mellett.
A 4 fokozatú TLT alapfelszereltség az új gépen, a 2 fokozatú mellső TLT pedig opciós tételként érhető el.

Ácsi telephelyünkön már megtekinthetik a CASE IH Optum erőgépet. A vezetése nagyszerű élmény, és biztosak vagyunk abban, hogy Ön is élvezni fogja azt az elégedettséget, amit ennek a közel, s távol legjövedelmezőbb befektetésnek az üzemeltetése jelent. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre egyedi árajánlat tekintetében.

CASE IH Akkumulátor Akció!

Most rendeljen gyári CASE IH akkumulátorokat! Az akció visszavonásig érvényes!

Betakarító gép szezon előtti felkészítési akció

SZERVIZ

Amennyiben a felkészítéshez szükséges alkatrészeket az ügyfél tőlünk vásárolja, akkor nem számítunk fel kiszállási költséget és az óradíjunk 7950 Ft+Áfa/óra.

ALKATRÉSZ

Alkatrész előrendelési akciónkban (minimum 1 hetes szállítási határidővel) akár 40 %-os kedvezménnyel vásárolhat alkatrészt!

Az akció érvényes a készlet erejéig, legkésőbb 2016. június 15-ig.

25 tonnás autódaruval daruzás szolgáltatást vállalunk Ács 100 km-es körzetében. Árajánlatért kérjük, keresse kollégánkat:

Rózsahegyi Attila
[email protected]
+36 30 544 3487

Válogasson kínálatunkból személyesen az ácsi székhelyünkön, vagy rendeljen akciós termékeinkből az [email protected] címen.

A fenti hirdetések nem minősülnek ajánlattételnek. A hirdetésekben szereplő fotók illusztrációk. A gépek műszaki kivitelét érintő részletek és árajánlat tekintetében kérjük, keresse értékesítő kollégáinkat!

Használt gépkínálatunkat itt tekintheti meg.

Invest_1030

2941 Ács, Invest Park 0421/22 hrsz.
Tel: 06 34 558 901, 06 34 558 902 | Fax: 06 34 558 906
E-mail: [email protected]
www.investkft.hu