MENÜ

Akciós hírlevél - Az "elemek" akcióban: Erő, Elektromosság, Klíma!

2015.03.03.

invest1
invest2
invest3

 

 

Magnum 380 CVX - A kitüntetések traktora

Nem sokkal azután, hogy a bolognai EIMA International kiállításon "Az év traktora 2015" címmel kitüntetett Magnum 380 CVX az AGROmashEXPO-n elnyerte a Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjat, újbóli kitüntetéstben részesült a párizsi SIMA-n "Az év gépe 2015" cím kapcsán.

A kihívásokkal teli kiválasztási folyamatot követően, amelynek döntőjében hét versenytárssal kellett megküzdenie, a Case IH Magnum 380 CVX kapta az "Év Traktora 2015" elnevezésű elismerést a Bolognában megrendezett EIMA International kiállításon (Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Gép Kiállítás). Az először 1998-ban kiosztott "Év Traktora" cím egy tekintélyes díj, amely agrármérnöki műszaki eredményeket értékel. A díjnyertes Magnum 380 CVX traktort 23 európai ország szaklapjának 23 független mezőgazdasági újságírója választotta ki. "Büszkén képviselem a "Case IH"-t és veszem át a Magnum 380 CVX-nek ítélt "Év Traktora 2015" díjat - mondta Matthew Foster, a Case IH Europe Európáért, Afrikáért és a Közel-Keletért felelős alelnöke a díjátadó ünnepségen.

Az először 1987-ben piacra dobott Magnum szériát folyamatosan fejlesztettük, lépésről lépésre növeltük a teljesítményét és a termelékenységét, csökkentettük az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, fokoztuk a kezelő kényelmét, és ezáltal optimalizáltuk a tulajdonos befektetésből származó hasznát. "A Magnum traktorok 27 éve egyet jelentenek az elismeréssel, amit ugyanennyi ideje kapunk a létező legkeményebb tesztelő személyzettől: a mindennapi munkájukat végző gazdáktól.

invest4
A verseny során a Case IH bemutatta a zsűrinek, hogy a Magnum 380 CVX traktor rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek életképes megoldást jelentenek a vevőinknek és a gazdáknak nemcsak Európában, hanem az egész világon. Ezek közé tartozik a folyamatosan változó áttételű CVX váltó, a könnyen használható multifunkciós kar, az új LED világítás és természetesen az innovatív "Rowtrac" megoldás, ami a lánctalp erejének előnyeit biztosítja, de a kerekes traktorokhoz képest csak minimális talajtaposással jár. Úgy gondolom, hogy az "Év Traktora 2015" díjjal ma ezt tüntették ki" - jelentette ki Foster.

A gyártónak az alapvető koncepciója az volt, hogy a hevederes és a kerekes járószerkezetű traktorok közé kifejlesszen egy olyan gépet, ami mind a teljesítmény, mind a vonóerő, illetve az univerzalitás szempontjából megfelel a piac jelenlegi kihívásainak. Ezért alkották meg a Magnum Rowtrack változatát, ami tulajdonképpen azt hivatott szolgálni, hogy a Quadtrack, ami a nehéz szántóföldi traktorokhoz tartozó kategória, illetve a Magnum, ami nehéz univerzális kategóriába sorolható nem csak a piaci, hanem a technológiai résbe is beilleszkedjen. Így született meg egy olyan megoldás, ahol a nehéz univerzális Magnum traktornak a hátsó tengelyén nem kerék, hanem egy hevederes járószerkezet található, míg az első tengelyen a hagyományos, kerekes megoldás maradt. Ebből adódóan ez a traktor jóval nagyobb vonóerőt képvisel, mint a hagyományos, mindkét tengelyen kerekes járószerkezettel készült traktorok. Ugyanakkor a kormányzásban nem kell törzscsuklós változatot alkalmazni, hanem megmaradhatott a hagyományos kormányzás. Mindebből egy hibrid változat keletkezett, ami pont a vonóerő és a kihasználhatóság tekintetében a Magnum és a Quadtrack szériák közé esik.

Az új széria már rendelhető az Invest Gépkereskedelmi Kft-nél, melyből néhány példány hamarosan meg is érkezik a magyar piacra a Magnum 250 és 310 típusokból. Mindezek mellett a kifutó Magnum modellek extra kedvezménnyel kaphatók, többek között a Magnum 370 CVX is!

Részletekért érdeklődjön gépértékesítő kollégáinknál!

 

Szerviz akció

invest5

 

Tőlünk vásárolt akkumulátorának árát a következő javítás számlájában jóváírjuk!

A megvásárolt akkumulátor árát levonjuk a legközelebbi karbantartás díjából, ha erre a hírlevélre hivatkozik. Karbantartásonként csak egy akkumulátor ára írható jóvá. A jóváírás csak az akkumulátor eladási helyén érvényesíthető. Az akció 2015. december 31-ig tart. Az akciós jóváírás ügyfelenként csak egyszer használható fel, melynek ellenőrzése ezen hírlevél e-mail cím listája alapján történik. Ha a karbantartás díja kevesebb, mint a kupon névértéke, a különbözet nem visszatérítendő.

AZ EREDETI CASE IH AKKUMULÁTOROK ELŐNYEI

 

invest6

 

 

 

Jó rezgésállóság

Optimális töltési idő

Kevés karbantartást igényel

Hosszabb élettartam

Kisebb a túltöltés veszélye

100%-ban újrahasznosítható termék

 

 

 

 

 

 

invest7

invest8
 

Akciós árakon ajánljuk szíves figyelmébe használt erő- és munkagép készletünket.

6-50% kedvezmény!

Traktorok - Betakarítógépek - Vetőgépek - Bálázók - Talajelmunkálás - Permetezők - Egyéb eszközök

Tájékozódjon a gépek évjáratáról, üzemóra számáról, akciós áráról a teljes lista letöltésével!

Lista letöltése

Az akciós árak a készlet erejéig,

illetve visszavonásig érvényesek és az áfát nem tartalmazzák.

A hírlevélben szereplő információk nem minősülnek hivatalos árajánlatoknak.

Árajánlatért kérjük, forduljon értékesítőinkhez!​

invest logo


Kollégáink az alábbi elérhetőségeken állnak szíves rendelkezésükre!

2942 Nagyigmánd, Gépállomás utca 1.

Tel: 06 34 558 901, 06 34 558 902 | Fax: 06 34 558 905

E-mail: [email protected]

www.investkft.hu