MENÜ

A Kverneland és a Mazzotti bejelenti stratégiai partnerségének folytatását

Kverneland iXdrive önjáró permetezőgépek

2020.04.16.

A Kverneland Group, a mezőgazdasági munkagépek egyik vezető gyártója és a Mazzotti s.r.l., egy John Deere vállalat, piacvezető Olaszországban az önjáró permetezők szegmensében, hosszú távú szerződést írt alá stratégiai együttműködésük meghosszabbításáról és az együttműködésük fokozásáról.

A képen balról jobbra: Ronald Harmsen, Jochen Samulowitz, Michael J. Meyers, Giampiero Zironi, Patrick Verheecke, Dirk-Jan Stapel

 

Ennek az együttműködésnek köszönhetően lehetséges kombinálni a vállalatok által fejlesztett magas technológiájú termékeket egy végfelhasználóknak kínált termékben – mint amilyen a Kverneland iXdrive önjáró permetező.

“Ez a hosszú távú együttműködés, egy fontos pillér szervezetünk számára, hogy tovább erősítse pozícióját a szántóföldi permetezők piacán”, mondja Patrick Verheecke, Executive Vice President Arable Systems Division a Kverneland Group-nál. Az új iXtrack T vontatott permetező modellekkel, a függesztett permetező családdal és az iXdrive önjáró permetező gépekkel a Kverneland a szántóföldi permetezők teljes kínálatát biztosítja.

További információk: www.kverneland.com.