MENÜ

A FELLA RAMOS FQ frontkasza nemzetközi termékfejlesztési díjat kapott Magyarországon

2020.02.14.

A FELLA partner Megazet Kft. az új fejlesztésű 3D vonószerkezettel szerelt RAMOS FQ FELLA frontkaszával Prémium Elismerő Oklevelet kapott a 2020. évi budapesti AGROmashEXPO-AgrágépShow kiállításon.

 

Az AGROmashEXPO-AgrárgépShow, Magyarország legnagyobb mezőgazdasági szakvására az idei évben is felvonultatta az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. A FELLA RAMOS FQ frontkaszák egyedi megoldású és teljesen új fejlesztésű függesztő kinematikája a három dimenziós talajkövetéssel meggyőzte a műszaki szakemberekből, felhasználókból és szakújságírókból álló Termékfejlesztési díj bíráló bizottságát. A Megazet Kft, amely 21 éve a FELLA márka képviselője a magyarországi piacon, ismételten kiállító volt a vásáron, és elnyerte a Prémium elismerő Oklevelet az először ebben a szezonban megjelenő frontkaszával.

Drexler János a Megazet Kft ügyvezetője nagyon elégedett volt, és azt jósolja, hogy a gép sikeres lesz a magyar piacon. A húzókerettel ellátott frontkasza innovatív kialakítása lehetővé teszi az összetett kaszamozgást hossz- és keresztirányú dőlésszögben. A kaszagerendely dinamikus dőlési viselkedésével kombinálva a gép optimálisan alkalmazkodik a talaj egyenetlenségekhez, az üregekhez és a mélyedésekhez, ezáltal jelentősen csökkentve a takarmányszennyeződést. Ezenkívül a hidraulikus oldaleltolás csak egy a sok olyan praktikus részlet közül, amelyek az FQ-t páratlan fűkaszává teszik a piacon.

Az AGROmashEXPO-AgrárgépShow idén 38. alkalommal került megrendezésre, és több mint 45 000 látogató és több mint 350 kiállító vett részt a mezőgazdaság minden területéről. Immár hagyománnyá lett a vásár ünnepélyes megnyitása egybekötve a díjátadó ünnepséggel. Az idei évben 3 termék kapott Nagydíjat 9 Különdíjat és 18 fejlesztés részesült Prémium Oklevél kitüntetésben a különböző kategóriákban.