Gyakran használsz vajat? Akkor ezzel nem árt tisztában lenned
Milyen tulajdonságok és előállítási paraméterek függvénye, hogy mennyire kenhető a vaj?
Milyen tulajdonságok és előállítási paraméterek függvénye, hogy mennyire kenhető a vaj?
Az elmúlt évben a tejtermékek, különösen a vaj ára jelentősen meghaladta az általános inflációt.
2031-re 6 milliárd dolláros üzletté nőhet a tiszta tejzsír globális piaca - a fő hajtóerőt az ázsiai kereslet jelenti.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
Egy szakember szerint az árstopot ki kellene vezetni, mivel többet árt, mint használ.
Van módszer a kamutermékek kiszűrésére.
Ólomlábakon jár a magyar termelői ár
A takarmányadag összetétele a lényeg
A tej továbbra is értékes alapanyag marad.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet Outlook konferenciáján mindenre fény derült.
Itthon kellene tartani az alapanyagot.

2025-ben a mezőgazdaság kibocsátása 4,4 ezer milliárd forint felett alakult, ez 6,2%-kal több az egy évvel korábbinál.
A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.