Gyakran veszel fehérjeszeletet? Jó, ha tudod, mi derült ki róluk
Az elmúlt években világszerte nőtt a kereslet a funkcionális élelmiszerek iránt, de vajon valóban azt nyújtják, amit a csomagolás ígér?
Az elmúlt években világszerte nőtt a kereslet a funkcionális élelmiszerek iránt, de vajon valóban azt nyújtják, amit a csomagolás ígér?
Világszerte, így hazánkban is egyre több ember szenved gluténérzékenységtől, tejfehérje-allergiától, tejcukor-érzékenységtől.
Három magyar agrárvállalat, melyek hús és tej, állati takarmány valamint tojástermékek előállítására specializálódtak, bemutatkozhattak Afrikában.
A megtermelt tej minőségét tekintve az USA telepeinek felső öt százalékával van egy szinten a beledi Extra Tej Kft.
Habár az emberek többsége napi szinten fogyaszt valamilyen tejterméket, az óriási választék miatt nem biztos, hogy elég jól ismerjük ezeket.
Innovatív tejtermékek fejlesztése és előállítása a célja a MÉK, valamint a FINO FOOD Kft. most induló kutatási és fejlesztési programjának.
Tejipari áttörés küszöbén áll a Debreceni Egyetem.
Évezredek óta isznak kecsketejet Kelet-Afrikában.
Ólomlábakon jár a magyar termelői ár
A tej továbbra is értékes alapanyag marad.
Az allergiás reakció bármilyen kis mennyiségnél bekövetkezik.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet Outlook konferenciáján mindenre fény derült.

Megjelent az Agro Napló legfrissebb száma, amely átfogó képet ad a magyar mezőgazdaság előtt álló kihívásokról és lehetőségekről.
Franciaországban tíz százalékkal bővül az uborkatermés volumene az előző évhez képest.
Hullámzó szezont zártak a holland szamócatermesztők, a termelés szintje stabil volt, az árak azonban igen változékonyan alakultak.
Az ünnepek után fokozatos lehűlés körvonalazódik Európa nagy részén, több előrejelzés szerint a Kárpát-medencébe is fagyos légtömegek juthatnak el.
A 2025. év tavaszán a rendkívül súlyos tavaszi fagy miatt a szőlő- és gyümölcstermesztési ágazat példátlan mértékű kárt szenvedett.