Te is így tárolod ezeket az élelmiszereket a hűtőben? Baj lehet, ha nem figyelsz
Tejtermékeket nem célszerű az ajtóban tárolni, annak ellenére sem, hogy számos hűtőmodell kifejezetten erre a célra kialakított rekeszekkel rendelkezik.
Tejtermékeket nem célszerű az ajtóban tárolni, annak ellenére sem, hogy számos hűtőmodell kifejezetten erre a célra kialakított rekeszekkel rendelkezik.
A megfelelő szellőzés a fatárolóban kulcsfontosságú, hiszen a szabadon áramló levegő segíti a fa száradását.
Mi a különbség a feldolgozott és a hiper-feldolgozott élelmiszerek között? Tényleg óvatosnak kell lenni a vegán termékekkel?
Ha nem figyelünk oda eléggé, könnyen megromolhatnak, megpuhulhatnak a zöldségeink.
Óriási lehetőségek vannak benne.
Speciális növényi bevonattal helyettesítenék a zöldségek műanyag-csomagolását.
Fellendülőben a fagyasztott zöldségtermékek előállítása?
Most még nem késő cselekedni.
Nem kell mindent kapásból a hűtőbe tenni.
Ezeket nem árt tudni!
A korábbi 21-28 napról most 33 napra nőtt a bárányhús eltarthatósága.
Mutatjuk mikre érdemes odafigyelni.
A származás kérdése befolyásolja az értékesítési lehetőségeket.
Az indiai szamóca, más néven pimpó egyre nagyobb területeket hódít meg itthon, de fogyasztása nem ajánott.
A klímaváltozás és a megváltozott tájhasználat következtében egyre nagyobb kockázatot jelentenek az erdőtüzek.
Itt a figyelmeztetés, miszerint a Közel-Keleten és Európában is rendkívüli hőhullámok és vízhiány tapasztalható.
A tavaszi fagyok várhatóan 10-15%-kal csökkentik majd az országos termést, de egyes fajták esetében 50-60%-os lehet a kiesés.
Több kutatás igazolja, hogy a túlzott műtrágyahasználat, valamint a nem megfelelő talajerő-gazdálkodás és talajművelési gyakorlatok jelentős károkat okoznak.