Egyre több magyar választja ezeket a söröket: változóban a fogyasztás?
Már nem csak a különleges ízekre vágynak a sörfogyasztók, az egészségtudatosság is egyre fontosabb számukra.
Már nem csak a különleges ízekre vágynak a sörfogyasztók, az egészségtudatosság is egyre fontosabb számukra.
Az alkohol fontos ipari alapanyag, mely igen sokféle mezőgazdasági termékből vagy melléktermékből indulhat.
A söripar jelentős átalakuláson megy keresztül, ahol a mennyiség helyett a tudatosság és a felelős fogyasztás kerül előtérbe.
Hétfő óta állnak az Asahi megrendelései egy hekkertámadás miatt, lassan kifogynak a készletekből a vendéglátók.
A Carlsberg nem érte el a várt féléves profitot, és nem számít a fogyasztói környezet javulására 2025 hátralévő részében sem.
Sörgyártásban verhetetlenek a németek, de az export tekintetében még mindig Hollandia a címvédő.
Nemcsak az időjárás miatt csökkent Magyarországon a sörfogyasztás az elmúlt években.
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Az aktív életmódot élő felnőtteknek szóló alkoholmentes sört mutatott be a Dreher.
Bár egyre elfogadottabbak az alkoholmentes sörök, azért társaságban még nem illik beszélni se róluk.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.