Új hús törhet be a boltok polcaira: nem is hinnéd, hogyan készül
Az Egyesült Királyság vonzó piac lehet a laboratóriumban készülő húsok számára, mivel itt sokan táplálkoznak a vegán, vegetáriánus és flexitáriánus étrend szerint.
Az Egyesült Királyság vonzó piac lehet a laboratóriumban készülő húsok számára, mivel itt sokan táplálkoznak a vegán, vegetáriánus és flexitáriánus étrend szerint.
Nagyon fontos lenne, hogy a jegybanki kamatszint csökkenjen, de ez nem megy majd gyorsan.
Idén az árrobbanás, az aszály és a gazdasági válság is feladja a leckét. A nehéz helyzetben a virtuális kapcsolattartás jelentősége csak fokozódik.
Ugyan mélypontra zuhant a beruházást és fejlesztést tervezők aránya, a mezőgazdasági termelők egy része az előremenekülést választja.
Az elmúlt tizenegy évben nem mértünk még ilyen alacsony arányú gazdaságfejlesztési és beruházási szándékot.
A beruházási hajlandóság szintje legutóbb öt éve haladta meg a tavalyit. Sikerül fenntartani az ütemet, vagy lendületet veszít az ágazat?
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
Fejlesztést, beruházást terveznek a termelők.
Többet költenének és fiatalítanának is a gazdaságok vezetői.
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
Kétnapos borversenyt és borünnepet tartottak a MATE Budai Campusán.
A koronavírus-járvány felgyorsította a digitalizációt.
Egyelőre egy dolog tűnik biztosnak: a bizonytalanság.
Mekkora rést ütött a globális válságot okozó koronavírus-járvány?
Friss piackutatási adatok a magyar mezőgazdaságról.
Idén különös nosztalgiával gondolunk a tavalyi rendezvényekre.
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal

A vastag rétegfelhő alatt hópihék táncoltak szombaton kora este a Dunántúl nyugati felén.
Vasárnap reggel még a Dunántúl délnyugati, nyugati részein fordulhat elő nagyobb területen sűrű köd.
Túlnyomóan borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható
A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.