A magyarok is nyitottak a vegán húshelyettesítőkre
A magyar lakosság csaknem 30%-a kóstolt már növényi alapú, vegán húshelyettesítő terméket, sőt, 5% rendszeresen fogyasztja is – derül ki a Pápai Hús K...
A magyar lakosság csaknem 30%-a kóstolt már növényi alapú, vegán húshelyettesítő terméket, sőt, 5% rendszeresen fogyasztja is – derül ki a Pápai Hús K...
Elnyerte az Inno d'Or, azaz az Év Innovációja 2021 díjat vegán termékcsaládjával a Pápai Hús Kft. A cég a nagy hazai húsipari társaságok közül egyedül...
A sonkák előrendelésein, a kereskedelmi láncok igényein nem látszik a koronavírus okozta válság, az előző évhez képest ugyanis jelentősen, csaknem tiz...
Újragondolta a húsbolt fogalmát a Pápai Hús Kft., ennek az elképzelésnek az alapján alakította ki 400 négyzetméteres új húsáruházat, amit az ünnepek e...
A vegán termékekkel a feldolgozó üzem az élelmiszergyártás új korszakába lépett – közölte a Pápai Hús Kft. az Agro Naplóval.
A december elsejei tulajdonosváltást követő egy hét alatt több mint duplájára emelte termelését a Pápai Hús Kft., a heti sertésvágások száma 1200-ról...
Az Agroprodukt Zrt. Pápa, az Észak-Dunántúl mezõgazdaságának meghatározó üzeme.

A forrást a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz keretéből nyerték el.
Az elmúlt időszakban az intenzívebben terjedő gombakórokozók miatt minőségi problémákkal is számolni kell a kukoricatermesztésben.
Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, időszakos vékonyodás, szakadás egyre inkább csak északkeleten fordulhat elő
A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.