Magyar élelmiszerek hódíthatnak külföldön: nem is gondolnád, melyikek
Magyar élelmiszeripari cégek mutatkoztak be Vilniusban és Rigában az Agrármarketing Centrum szervezésében.
Magyar élelmiszeripari cégek mutatkoztak be Vilniusban és Rigában az Agrármarketing Centrum szervezésében.
Egyre nagyobb teret nyer a mentes termékek piaca, de a szegmensen belül rengeteg még a tévhit és félretájékoztatás.
Az árak alakulása jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt években, ami komoly hatással volt a fogyasztói szokásokra is.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
Munkacsoport létrehozásával segíti a mentes termékek piacának fejlődését az Agrárkamara.
Megjelent a tervezet, amely szerint újabb 18 termékkel bővülne az online árfigyelő rendszer.
A felnőtt lakosság közel hetven százaléka küzd laktózzal kapcsolatos intoleranciában.
Miközben a tej felvásárlási ára folyamatosan csökken, a magas infláció miatt csökken a kereslet a tejtermékek iránt.
A szakemberek szerint a laktózérzékenység tüneteit számos más betegség is kiválthatja.
A Lidl Magyarország 2023. március 06-tól újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti.
Csak úgy repkednek az több ezer forintos árak a legalapabb tejtermékek esetében a magyar boltokban.
Tejipari áttörés küszöbén áll a Debreceni Egyetem.
Kiválasztották Az Év Szaloncukra 2020 díj nyerteseit.
Egyre népszerűbbek a mentes élelmiszerek.
A Pápai Ízek semmiféle állati fehérjét nem fognak tartalmazni.
Egyre többen keresik a funkcionális tejtermékeket.
Megéri a gigadrága növényi?
Elkészült az Alföldi Tej Zrt. 15 milliárdos debreceni sajtgyára.

A vastag rétegfelhő alatt hópihék táncoltak szombaton kora este a Dunántúl nyugati felén.
Vasárnap reggel még a Dunántúl délnyugati, nyugati részein fordulhat elő nagyobb területen sűrű köd.
Túlnyomóan borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható
A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.