Ezeket a növényeket most is ültetheted: mutatjuk, mik kerülhetnek a földbe
Mutatjuk, hogy miket ültessünk ősszel a kertbe, a magaságyásba és a balkonládába.
Mutatjuk, hogy miket ültessünk ősszel a kertbe, a magaságyásba és a balkonládába.
A gyepek és méhlegelők körül mindig forró a hangulat, de a tét sokkal nagyobb a lakók igazánál.
Több mint 17 millió színes tasakos zöldség- és virágvetőmag talál gazdára az idei szezonban.
A talaj világnapján idén a komposztálás jelentőségére hívja fel a figyelmet az ÖMKi.
Az ősz beköszöntével, az időjárásváltozás figyelembevételével ezeket a munkálatokat érdemes elvégezni kertjeinkben.
Ha ezeket a növényeket ültetjük, nagyobb eséllyel vehetjük fel a harcot a forrósággal és a csapadékhiánnyal szemben.
Borbás Marcsi elmondta, hogyan lehet ősszel is gyönyörű, egészséges termésed a kertben.
Elkezdődött a hobbikerti szezon, ezekre tanácsos odafigyelnie mindenkinek a vetőmagválasztásnál.
A klímaváltozás korában nem mindegy, milyen növényeket ültetnek az emberek a kertjeikbe.
Összeállítás az aktuális és a következő hetekben esedékes munkákról, amit minden kertészkedőnek ismernie kell.
Nem csak jó időtöltés, az önellátás részleges megteremtésében is segít a kiskertek művelése.
Ezek most a legsürgetőbb kerti munkák, amiket még ebben a hónapban el kell végezni.
Ökológiai szemléletű növényvédelmi sorozatot és részvételi kutatást indított az ÖMKi hobbikertészeknek.
Ezekkel a trükkökkel egészen biztosan gyönyörű gyepet varázsolhatunk a kertünkbe.
A hobbikertészből hamar családellátó kertész válhat, hiszen egy kert nemcsak szép, de hasznos is lehet.
Muskátli: a kezdő kertészek legjobb választása.
Nem ördöngösség a hidropóniás növénynevelés.
Bálint György szerint a hosszú élet titka a természettel való szoros kapcsolat.

A vastag rétegfelhő alatt hópihék táncoltak szombaton kora este a Dunántúl nyugati felén.
Vasárnap reggel még a Dunántúl délnyugati, nyugati részein fordulhat elő nagyobb területen sűrű köd.
Túlnyomóan borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható
A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.