Ha szoktál péksüteményt venni, akkor erről mindenképp tudnod kell
A finompéksütemények fogyasztása jelentősen növekszik Magyarországon, miközben a kenyérfogyasztás csökken.
A finompéksütemények fogyasztása jelentősen növekszik Magyarországon, miközben a kenyérfogyasztás csökken.
80 százalékra szeretné növelni a magyar zöldségek arányát a boltokban a DélKerTÉSZ.
A szakértő szerint jobb lenne olyan gyümölcsöket választani, amelyek nem utaztak több ezer kilométert.
A fogyasztói igények változása miatt teljesen átalakulhat a tojáságazat Németországban.
Spanyolországban meghaladja a világjárvány előtti szintet a friss gyümölcsök fogyasztása.
Egyre több magyar választja a sajátmárkás élelmiszereket a gyártói márkákkal szemben.
Nagy lehetőségek vannak a magyar élelmiszeripar előtt, csak tudjunk élni is velük.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
A fogyasztók 54%-a a bolygó jövőjét is figyelembe veszi az élelmiszerek kiválasztása során.
Az elmúlt évek kihívásai jelentős mértékben átalakították a magyarok élelmiszervásárlási és fogyasztási szokásait.
Húsvétra lesz elegendő tojás, de azt még nem lehet látni, mi fog történni az árstop megszüntetése után.
2023-ban várhatóan megnövekszik a kereslet az alacsonyabb árfekvésű élelmiszerek iránt.
Beelőzte a bor a sört, és a borászati kellékek is jobban fogynak a magyarok körében.
Pörög az agrárkereskedelem itthon.
A dinnye esetében is magyar forrásra áll át az ALDI.
Egyre jobban bírják a magyarok a csípőset.
Kevesebb dinnye terem az idén, és később lép piacra Görögországban.
Ez durva!

A vastag rétegfelhő alatt hópihék táncoltak szombaton kora este a Dunántúl nyugati felén.
Vasárnap reggel még a Dunántúl délnyugati, nyugati részein fordulhat elő nagyobb területen sűrű köd.
Túlnyomóan borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható
A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.