Rengetegen vesznek ilyen élelmiszereket itthon: meglepő, mi derült ki róluk
Egyre több magyar választja a sajátmárkás élelmiszereket a gyártói márkákkal szemben.
Egyre több magyar választja a sajátmárkás élelmiszereket a gyártói márkákkal szemben.
Nagy lehetőségek vannak a magyar élelmiszeripar előtt, csak tudjunk élni is velük.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
A fogyasztók 54%-a a bolygó jövőjét is figyelembe veszi az élelmiszerek kiválasztása során.
Alig öt év alatt megháromszorozódott a pezsgőkészítő pincészetek száma Magyarországon.
Az elmúlt évek kihívásai jelentős mértékben átalakították a magyarok élelmiszervásárlási és fogyasztási szokásait.
Húsvétra lesz elegendő tojás, de azt még nem lehet látni, mi fog történni az árstop megszüntetése után.
2023-ban várhatóan megnövekszik a kereslet az alacsonyabb árfekvésű élelmiszerek iránt.
Egységes uniós rendszerre lenne szükség az élelmiszerek csomagolásán feltüntetett tápértékek tekintetében.
Beelőzte a bor a sört, és a borászati kellékek is jobban fogynak a magyarok körében.
Pörög az agrárkereskedelem itthon.
A dinnye esetében is magyar forrásra áll át az ALDI.
Egyre jobban bírják a magyarok a csípőset.
Kevesebb dinnye terem az idén, és később lép piacra Görögországban.
Ez durva!
Ezekért a dinnyékért odáig vannak a magyarok.
Durván drágultak az élelmiszerek!
Húsmentes élet a Föld jövőjéért?
Kifakadtak a magyar tojástermelők.
Ennek ellenére nincsen importdömping a magyar boltokban.
Az indiai lótusz gyönyörű növény, de a szakértők szerint károkat okozhat a hazai élővilágban.
Közel egy tonnányi őshonos halat őriznek a halőrök a Tisza árterében, amelyet idővel vissza fognak engedni a folyó vizébe.
Elárulta a szakértő, hogyan lehet fenntarthatóvá tenni a fejlődést az állattartásban is.
A csökkenő kínálat miatt júliusban folyamatosan drágult a káposzta Lengyelországban.
Nagy segítséget kaptak a magyar gazdák a kertészeti termelés korszerűsítését célzó pályázathoz.