Ez lehet a jövő új szuperélelmiszere: ki nem találnád, mennyi mindenre jó
A jövőben egyre nagyobb szerepe lehet a mikroalgáknak az egészséges táplálkozásban.
A jövőben egyre nagyobb szerepe lehet a mikroalgáknak az egészséges táplálkozásban.
Az elmúlt 1,5 évben azt lehetett megfigyelni, hogy a korábban drágább termékeket vásárlók egy része is áttért a valamivel olcsóbb élelmiszerekre, akár kategórián belül is.
A zeller kiválóan illik a modern, egészségtudatos étrendbe, hiszen sokféle felhasználásánál fogva gazdagítja, változatossá teszi étrendünket.
Novemberben rendezik az első kifejezetten egyetemistáknak szóló konferenciát a flexitariánus táplálkozásról.
Hosszú viták tárgya a húsmentes étrend hatása a környezetre, de azt talán még nehezebb kideríteni, egészségesebbek-e a vegán diétát követők.
Holnap lép életbe az EPR rendszer, a gyártók és forgalmazók mégsem tudják, hogy mit kell tenniük.
Komoly betegséget okozhatnak az ultrafeldolgozott élelmiszerek egy friss vizsgálat szerint.
Jöhetnek a rovarok a tányérokra.
A hús felelős az élelmiszertermelés okozta üvegházhatású gázok 60 százalékáért.
És még csak sokba se kerül.
Ez állati!
Lehet, hogy kimarad a vasárnapi húslevesből is?
A "műhús" a jövő étele, vagy csak átverés?
Meglepő eredményt hozott a kutatás.
Ha hiszed, ha nem, a karácsonyfát az étrendbe is be lehet iktatni.
Egyre többen vesznek vegán termékeket.
Ezek most a 2020-as íztrendek.
Ördögi körben a hazai fogyasztó
A kutatók szerint a sok fehérje egészségtelen, a szénhidrát pedig egészséges.
A Basildon-i New Holland traktorgyár hat évtizedes fennállására emlékezett, amire egy ünnepi kiadású traktor is elkészült.
Megjelent a www.agronaplo.hu digitális kiadványa
Belföldön a húsértékesítés volumene 1,2 százalékkal nőtt 2022-höz képest, a külföldi piacokon 4,3 százalékos növekedést ért el a Kométa.
Mutatjuk a szőlőültetvények szerkezetátalakítási támogatásáról szóló módosításokat.
Az idei szezon nagyon sajátosan alakul, hiszen április végén pont emelkedni szoktak a nagybani árak az ukrán piacokon.