Nem kell a magyaroknak ez az élelmiszer, pedig van bőven: tényleg lemondtak róla?
A magyar felnőttek 32,8 százaléka fogyaszt naponta zöldséget, ami 35 ország rangsorában az utolsó helyre elegendő.
A magyar felnőttek 32,8 százaléka fogyaszt naponta zöldséget, ami 35 ország rangsorában az utolsó helyre elegendő.
A spanyol fővárosban a kéknyelv-betegség terjedésének elkerülése érdekében inkább lemondták a híres juhterelést.
A legfrissebb jelentések szerint egyre súlyosabb károkat okoz a madárinfluenza Kalifornia tejiparában.
Az extrém hőség elleni cselekvést sürgetett az ENSZ az országoktól a legutolsó melegrekord után.
Milyen hatással van az emberi szervezetre az elmúlt hetekben tapasztalható brutális hőség?
Az áldozat nem érintkezett baromfival vagy más állatokkal korábban és több alapbetegségben is szenvedett.
A WHO aggódik, hogy az újra terjedőben levő madárinfluenza már az emberre is veszélyt jelenthet.
Több ráktípus kialakulásának kockázatát is növelhetik az úgynevezett újrafeldolgozott élelmiszerek.
Akár komoly baja is lehet annak, aki túlzott mértékben fogyasztja napi szinten a kávét.
Valóban alaptalanok a vörös hús fogyasztással kapcsolatos aggodalmak az emberek körében?
Emberben és háziállatban is több a csípés a legújabb felmérés szerint.
Nagyon fontos, hogy a kánikulában a haszonállatainkra is odafigyeljünk!
Több megbetegedés egyelőre nem történt.
Két újabb helyszínen mutatták ki a magas patogenitású madárinfluenzát.
Ennek később még komoly következményei lehetnek világszerte.
Az USA-ban további lépésekre sürgetik az étteremláncot.
Kékbúza-liszt és magyar termesztésű rizstermékek is szerepelnek az Agrármarketing Centrum standján a nürnbergi Biofach-on
A jegy egész évben kiváltható és érvényesíthető, azonban vadászni csak érvényes vadászjegy birtokában lehet.
Franciaország: 6%-kal marad el az idei póréhagymatermés a tavalyitól
Új támogatási rendszer, új időjárási és piaci kihívások, munkaerőhiány: ezekkel kell megküzdenie a kiskérődző ágazatnak a jövőben.
A bab, borsó és lencsefélék rendkívül változatos és egészséges alapanyagok, de erősödnünk kell a fogyasztásukban.