Ez elképesztő: nem akármilyen étel-ital automatát raktak ki Budapesten
Működésbe lépett Budapesten az első olyan étel- és italautomata, ami garantáltan kóser termékeket kínál.
Működésbe lépett Budapesten az első olyan étel- és italautomata, ami garantáltan kóser termékeket kínál.
Az ünnepi időszak közeledtével egyre többen választják a személyre szabott, házilag készített gasztroajándékokat.
A karácsonyi sütemények alapanyagainak árai idén mérsékeltebben emelkedtek, mint a korábbi években, de továbbra is jelentős kiadást jelentenek a háztartásoknak.
A finompéksütemények fogyasztása jelentősen növekszik Magyarországon, miközben a kenyérfogyasztás csökken.
A Cashtag mai műsorából kiderül, hogy az űrhajósok esznek-e finomabb ételeket vagy a túlélő üzemmódban élő egyetemisták?
A palócleves nem a népcsoporthoz kapcsolódik, Gundel János alkotta meg Mikszáth Kálmán tiszteletére.
Különleges ételekről számol be egy többszáz éves szakácskönyv, még egy nagy ünnepség meglepő fogásait is közli.
Itt az ideje a zakuszka készítésének - most minden alapanyagnak szezonja van.
A kormány döntésének megfelelően utalványokat kapnak a nyugdíjasok október közepéig.
A nyárlőrinci tutajos laktató és finom étel, bográcsban pofonegyszerű elkészíteni hétköznapi hozzávalókból.
Játékosság, kreativitás és pozitív hozzáállás a kulcs a Munch és a Maradék nélkül csapata szerint.
Kevéssé ismert lángosváltozat a rongyos lapótya, amelyet sós és édes változatban is sütöttek régen.
Ez az étel megfelelően elkészítve igazi ínycsiklandó élményeket nyújthat húsvétra.
Zilahy Ágnes 133 éves receptjét elevenítettek fel, amikor elkészítették a tepertős vakarcsot.
Sok ínyenc a bárány fejét akarja, sőt igazi különlegességnek számít az állat szeme is.
A szakemberek szerint vegyesen, változatosan, ízletesen elkészítve, bármi lehet superfood.
A fenyő nem csak karácsonyi jelkép, hiszen gyógynövény, emellett étel-, ital alapanyag is lehet.

Megjelent az Agro Napló legfrissebb száma, amely átfogó képet ad a magyar mezőgazdaság előtt álló kihívásokról és lehetőségekről.
Franciaországban tíz százalékkal bővül az uborkatermés volumene az előző évhez képest.
Hullámzó szezont zártak a holland szamócatermesztők, a termelés szintje stabil volt, az árak azonban igen változékonyan alakultak.
Az ünnepek után fokozatos lehűlés körvonalazódik Európa nagy részén, több előrejelzés szerint a Kárpát-medencébe is fagyos légtömegek juthatnak el.
A 2025. év tavaszán a rendkívül súlyos tavaszi fagy miatt a szőlő- és gyümölcstermesztési ágazat példátlan mértékű kárt szenvedett.