A YOHT Alliance bemutatja AGRI STAR II termékcsalád legújabb tagját, a 65-ös sorozatot (x)

Agro Napló
A Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) Alliance bővíti sikeres AGRI STAR II termékcsaládját. A YOHT az idei AGRITECHNICÁN fogja BEMUTATNI az új AGRI STAR II 65 sorozatot.

21 méret/25 SKU áll rendelkezésre, amely teljes mértékben lefedi az összes első- és hátsótengely-kombinációt.

Az Agri Star II piaci bevezetése óta szerzett gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy ennek az abroncsnak a kialakítása a működési feltételektől függetlenül kifizetődik: az Alliance által kifejlesztett Stratified Layer Technology (SLT) technológiának köszönhetően ez a traktorok számára készült radiál abroncs még az élettartama végéhez közeledve is egyenletes tapadást és öntisztítást, ezáltal pedig hosszan tartó teljesítményt kínál. A gazdálkodók és a vállalkozók egyaránt nagyra értékelik a tapadás és a talajvédelem, a hatékonyság és a minőség kiváló egyensúlyát.

Intelligens Stratified Layer Technology (SLT) technológia

Az SLT-technológiának köszönhetően az AGRI STAR II a teljes élettartama alatt konzisztens teljesítményt kínál. Minden barázda két réteggel, a rétegek pedig saját profillal rendelkeznek. Az első réteg különböző szögű profilt, míg a második réteg egyforma szögű profilt tartalmaz. Amint a felső réteg a futófelület kb. 40%-os kopása után eltűnik, a második bordaréteg tulajdonságai lépnek érvénybe. A megváltozott geometria egyenletes tapadást és irányíthatóságot biztosít a további élettartam érdekében – „mintha egy teljesen új gumiabroncs lenne!”

A jobb gumiabroncs-kialakításnak és az alacsonyabb gördülési ellenállásnak köszönhetően a gazdálkodók és a vállalkozók energiát és üzemanyagot takaríthatnak meg, ami a működési költségekre és a gyártási folyamat ökológiai egyensúlyára egyaránt pozitív hatást gyakorol.

Stabilitás és kényelem út közben

Az Alliance Agri Star II a kiemelkedő teljesítmény mellett kényelmes és csendes vezetési élményt is kínál a felhasználó számára. A gumiabroncs közepén lévő nagyobb gumimennyiség és a speciális barázdakialakítás szintén elősegítik a magasabb szintű kényelmet és a kiváló közúti stabilitást, amelyhez a jobb csúszás- és szakadásállóság párosul. Az AGRI STAR II termékcsalád névleges sebességindexe a „D” – 65 km/h.

Az AGRI STAR II gumiabroncsait ezenfelül széles abroncsvállak jellemzik, amelyek nagyobb érintkezési területet, valamint jobb talaj- és növényvédelmet biztosítanak a szántóföldön és a legelőn egyaránt. A prémium minőségű futófelület-keverék (pl. a tarlóvédőnek, a kopásállóságnak, a vágásállóságnak és a letöredezéssel szembeni ellenállásnak köszönhetően) megvédi a gumiabroncsot a sérülésektől; a poliészter szövetváz jobb méretstabilitást és gumiabroncs-növekedést biztosít a használat során.

Univerzális alkalmazási terület

Legyen szó klasszikus terepmunkáról, például talajművelésről, takarmánytermesztésről vagy közúti alkalmazásról, az Alliance Agri Star II szinte minden területen használható.

A YOHT az AGRI STAR II 65-ös sorozatával teljesnek nyilvánítja az AGRI STAR II traktorokhoz való radiál-gumiabroncsainak a választékát.

www.yokohama-oht.com

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!