Több mint 25 ezer négyzetméter kelt el néhány óra alatt a 42. AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra! (x)

Agro Napló
Örömmel jelentjük be, hogy a 2024. január 24-27. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítói jelentkezési időszaka megkezdődött – közölte a Hungexpo Zrt.

A kiállítás együttes Magyarország vezető agrárszakmai rendezvénye, ahol minden évben számos innovációt, technológiai és szakmai fejlesztést mutatnak be a mezőgazdasági szektor legkiválóbb szakemberei.

A kiállítói jelentkezés lehetőséget nyújt a vállalatoknak és szervezeteknek, hogy kiemelkedő környezetben és a szakma legfontosabb szereplőinek jelenlétében mutassák be termékeiket és szolgáltatásaikat. Továbbá remek alkalmat kínál a kapcsolatépítésre, üzleti együttműködések létrehozására és az új piaci lehetőségek felfedezésére.

Helyek korlátozott számban elérhetőek! További információkért keresse fel a Hungexpo hivatalos weboldalát, ahol részletesen tájékozódhatnak a jelentkezési feltételekről, tematikáról és a részvétel előnyeiről.

Jelentkezzen Ön is kiállítónak!

www.agromashexpo.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Sikeresen zárult az idei AGROmashEXPO

Sikeresen zárult az idei AGROmashEXPO

Sikeresen zárult a hétvégén az idei 38. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás, valamint a 10. AgrárgépShow Mezőgazdasági Eszköz-...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!