2024. május 21. kedd Konstantin

Vidd el most, fizess később! (x)

Agro Napló
Az alacsony likviditás, az eladatlan gabonakészletek és sok esetben a termésnövelők finanszírozásának hiánya már-már veszélyezteti az eredményes termelést. Ezért a VulcanAgro Kft.-nél úgy döntöttünk, hogy meghatározott termékek esetében a „Használjuk, amikor szükséges, és fizess, amikor lesz pénz” – kampányt indítjuk el.

Javítsunk a talajokon!

A kampányba választhatunk kétféle, hagyományos karbonátos (Balance G) és kénes meszező (Balance GS – gipszes mész) talajjavító anyagok közül.

A letömörödött, savanyú, mészhiányos talajokon az egyre kockázatosabb, aszályos időszakokban termelni. Ezért a talajok javítását fel kell gyorsítani, nem pedig évekre elhalasztani. A meszezés vagy gipszezés önmagában nem fog csodát eredményezni. Kapcsolódhat hozzá egy mélylazítás, a forgatás nélküli sekély talajművelés és a szerves anyagok növelése is. Együtt még látványosabb lesz a javulás.

Javasolt dózisa mésznek: 200-500 kg/ha

Granulált meszet vagy gipszet, a hazai talajok közel felén kellene már használni!

Használjunk elemi kénes „lombtrágyát”!

Úgy döntöttünk, hogy a VulcanAgro Kft. portfóliójából elemi ként tartalmazó, két olyan lombtrágyát is választhatnak, amelyek jelentős tápanyagtartalommal rendelkeznek és még a növényvédelemben is segítséget tudnak nyújtani.

A Vulcan MagnaS–Réz és a MagnaS–Bór magas nitrogén–kén alapú termékek, jelentős magnézium- és mikroelem-tartalommal. Az elemi kén és a réz hatóanyagok évtizedek óta a növényvédelem bevált termékei, amelyek most is segíteni fognak a gombás fertőzések leküzdésében. A nitrogén, a magnézium és a cink hatóanyagok pótlására pedig minden növénynek szüksége van már.

Javasolt dózis: 4-8 liter/ha/alkalom

Ként kell pótolni, minden növénykultúrában!

Szervesanyag alapú lombtrágya

Nagyon sok helyen használunk már olyan lombtrágyát, amely ötvözi a szerves anyagban rejlő „biostimuláns” hatást, a növénynek létfontosságú tápanyagokkal.

A Vulcan Hibrid 40-ben kihasználjuk a Vulcan Power „aszálytűrő” képességét és a hozzáadott tápanyagok (nitrogén, magnézium stb.) növekedésre gyakorolt előnyeit. A Vulcan Hibrid 40 bármelyik növénykultúrában eredményesen használható termék. Olcsón, többet és jobb minőségben tudunk a használatával termelni akkor is, ha kevesebb alap- vagy fejtrágyát juttattunk ki. A Hibrid 40 várhatóan az év második felére megkapja az engedélyt az AÖP-programban való felhasználhatóságról.

Javasolt dózis: 10-20 liter/ha/alkalom

Hogyan működik az akció?

Az akcióban termelők és viszonteladók egyaránt részt vehetnek. A megrendelt termék árának 25%-át a termék kiszállítása előtt ki kell fizetni, a maradék 75%-ot legkésőbb augusztus 15-ig. A termékeket a VulcanAgro Kft. kiszállítja a partnereinek és a viszonteladóknak. A VulcanAgro Kft. minden egyes ügyletet megvizsgál, és túlzott kockázat esetén fenntartja magának a jogot az ügylet elutasítására.

Az akció időtartama 2023. február 15. és március 31. között tart. Az akció pontos menetéről érdeklődjenek a VulcanAgro Kft. területi szakembereitől, a viszonteladó partnerhálózattól és a cég hivatalos weboldaláról.

      

info@vulcanagro.hu

www.vulcanagro.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Választott már kukoricát?

Választott már kukoricát?

Figyelmébe ajánljuk legújabb kiadványunkat, melynek címe Ígéretes kukorica portfóliók 2020 + növényvédelmi és tápanyagtippek.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06