A Väderstad bemutatja az új Marathon Edge kopóhegyet (x)

Agro Napló
A Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója bemutatja az új Marathon Edge 80 mm-es kopóhegyet. Formájának köszönhetően a Marathon Edge kiváló talajbahatoló képességgel rendelkezik, mindemellett jelentősen hosszabb élettartamot biztosít.

A Väderstad Marathon kopóhegy termékcsaládját a világ egyik legkeményebb ötvözetével, a wolfram-karbiddal erősítik meg. A Marathon kopóhegy anyagának keménysége nagyban meghosszabbítja annak élettartamát a standard kopóhegyhez képest.

A Swift kultivátorokhoz fejlesztett új Marathon Edge egyedi formával rendelkezik, amely megtartja a hagyományos kopóhegy talajbahatoló képességét és hosszú élettartamának köszönhetően a legmegfelelőbb választás a Swift kultivátorokhoz, mondja Wolfram Hastolz, a Väderstad termékmenedzsment igazgatója.

Az elsődlegesen Swifthez fejlesztett Marathon Edge akár 3-4-szer hosszabb élettartamot garantál a hagyományos kopóhegyekhez képest, míg az egyéb kultivátoroknál használt normál Marathon termékcsalád 8-10-szeresére növeli az élettartamot.

A Marathon Edge különösen ajánlott a Swift 400-870 munkagépekhez, de felszerelhető a TopDown, Opus és Cultus modellekre is, 2022 októberétől rendelhető, kiszállításra 2023 tavaszától kerül sor.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?